Muntatge amb Kiko Matamoros i Cristina Tárrega en primer pla

GENT

Kiko Matamoros revela el problema que complicarà el futur de Cristina Tárrega

Cristina Tárrega ha de fer front a unes greus conseqüències després del que va revelar Matamoros a 'Ni que fuéramos'


Cristina Tárrega estaria en seriosos problemes amb Telecinco després del que va revelar ahir a Ni que fuéramos.

I és que, pel que sembla, el fet que Tárrega truqués a Kiko Matamoros i Víctor Sandoval per treballar amb ella, hauria aconseguit emprenyar els seus caps a Telecinco.

"Em truca i em diu: 'Escolta, Kiko, bona sort en el nou camí'. I jo li desitjo sort també a ella, davant del que ella m'assegura que m'ha demanat per al programa", explicaven ahir en exclusiva.

Captura de Kiko Matamoros al plató de Ni que fóssim Sálvame a Canal Quickie

Cristina Tárrega, que està a punt d'estrenar una nova temporada de La vida sin filtros, va voler desitjar el millor als col·laboradors de Ni que fuéramos al seu primer programa.

A més, deixava ben clar l'afecte que tenia tant a Kiko Matamoros com a Víctor Sandoval, ja que no dubtava a l'hora d'oferir-los treballar amb ella. Un gest que no ha estat gens ben vist a Telecinco.

"M'agradaria demanar perdó a Cristina", ha començat dient Matamoros. "Perquè el que va ser un acte de bona voluntat per part seva, s'ha convertit en un boomerang. Les conseqüències per a ella no han estat gaire positives".

Kiko Matamoros exposa el problema de Cristina Tárrega

A més, el tertulià apuntava obertament a quin podria haver estat el principal problema. I és que els alts càrrecs no estan gens contents.

"Suposo que gent que està per sobre d'ella, a la productora o a la cadena del davant, no s'han pres molt bé aquesta llibertat de desitjar-nos sort. I molt menys que digués que volia comptar amb nosaltres", apuntava Kiko Matamoros.

I aquí, María Patiño li ha preguntat: "Però aquestes conseqüències són quedar-se sense feina?".

Davant d'això Matamoros ha incidit que no creia que això se n'anés a produir. "No crec que les aigües arribin a aquesta llera".

Captura de Kiko Matamoros i María Patiño a 'Ni que anéssim'

Tot i això, tot sembla indicar que sí que hauria rebut un toc. "Ha fet front a una petita crisi aquest matí", ha revelat.

D'aquesta manera, assegura que Cristina Tárrega no ha tingut una bona rebuda per part dels seus companys a la cadena.

"Ha tingut una rebuda força trista aquest matí. Crec que a la vida cal ser més generós, menys rancorós", ha comentat.

I, per altra banda, també ha volgut defensar el gest que van tenir amb ella. "L'únic que vam fer ahir va ser abraçar aquest acte i felicitar-lo".

"A més de donar les gràcies als companys de la cadena que ens van desitjar un bon inici. Gent amb què hem compartit passadissos, platós..., etc.", ha manifestat.

➡️ Gent

Més notícies: