Muntatge de Cristina Pedroche seriosa amb els cabells recollits i Joan Carles I somrient amb una corbata morada

GENT

Cristina Pedroche relata el seu mal moment en tornar del país on viu Joan Carles I

Cristina Pedroche torna al seu compte d'Instagram per compartir amb els seus seguidors els detalls del seu últim problema de salut

Cristina Pedroche ja ha tornat dels Emirats Àrabs, on Joan Carles I viu des de 2020. I encara que ha estat un viatge molt especial per a ella, només posar un peu a Espanya, ha compartit amb els seus seguidors tots els detalls sobre el seu últim problema de salut.

A través d'una història d'Instagram, la periodista ha volgut anunciar la seva tornada a casa després d'haver inaugurat a Abu Dhabi el nou restaurant de Dabiz Muñoz.

Storie de Cristina Pedroche a Instagram explicant el naixement de la seva filla i que està malalta el 14 de febrer de 2024
Cristina Pedroche torna malalta a Espanya | Instagram, cristipedroche

Tanmateix, malgrat que ha estat una experiència única, els aires condicionats li han jugat una mala passada. "Malalta d'angines i mocs", ha assegurat Cristina Pedroche, amb una foto seva.

A més, la comunicadora no ha volgut deixar passar l'ocasió per enviar un missatge de suport a totes les dones que, com ella, estan tenint un postpart complicat:

"Avui fa set mesos que va néixer la meva petita, la meva Laia pitaya. Ella creixent molt (massa ràpid) i jo cada dia estic millor (almenys ho intento). Si estàs tenint un postpart dur, aquí t'envio una abraçada gegant, no estàs sola… No estem soles”.

Primer pla de Cristina Pedroche com a presentadora de Password a Antena 3
Cristina Pedroche està tenint problemes per recuperar-se del part de Laia | Atresmedia

El passat 14 de juliol de 2023 va néixer Laia, la primera filla en comú de Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz. Aquell dia, i després de donar-li la benvinguda a la nena, la periodista va compartir amb els seus seguidors la seva arribada a través d'una publicació d'Instagram.

"T'estimarem i protegirem sempre. Laia Pedroche Muñoz", van escriure la presentadora de televisió i el xef espanyol, amb una foto de les seves mans.

Cristina Pedroche relata els seus problemes de salut després de tornar del país on viu Joan Carles I

Cristina Pedroche ha compartit amb els seus seguidors tots els problemes de salut a què s'està enfrontant actualment. Moment que s'ha produït després del seu retorn dels Emirats Àrabs, on avui dia viu Joan Carles I.

El motiu pel Dabiz Muñoz i la seva dona van viatjar fins allà no va ser cap altre que donar la benvinguda a Street XO Dubai, el seu nou i esperat restaurant. A les xarxes socials, la periodista ha compartit amb els seus seguidors  algunes imatges d'aquest nou establiment.

Muntatge de Cristina Pedroche somrient amb els cabells recollits i un vestit blau i Joan Carles I somrient amb una corbata morada
Cristina Pedroche viatja al país on viu l'emèrit i rep un gran nombre de crítiques | e-noticies.cat, Europa Press

A través de diverses publicacions d'Instagram, Cristina Pedroche ha mostrat com és l'interior del seu nou negoci i alguns dels plats que podem trobar a la carta. "Estimant Street XO Dubai i tots els seus racons", ha escrit en una de les seves publicacions.

No obstant això, el que menys s'esperava la comunicadora era la gran quantitat de crítiques que rebria. I encara que molts han volgut felicitar el matrimoni per la seva expansió laboral, uns altres no han dubtat a esclatar contra la dona del xef.

Cristina Pedroche ha estat durament criticada i qüestionada a Instagram per diversos internautes. I tot després d'haver fallat, segons ells, als seus ideals feministes en obrir un negoci al país on resideix Joan Carles I:

"M'encanta, una altra que lluita pels drets humans i el feminisme, però inverteix en països on aquests drets i el feminisme se'ls passen per l'arc del triomf. Molt bé, Cristina, després ens fas un plor en directe, dient que et sembla molt malament perquè no respecten els teus drets. Pagant sant Pere canta…".

"Mira, la feminista negociant a Dubai, on es menysprea la dona. Quin cinisme, hipocresia i postureig… Els teus missatges són sempre falsos, només bitllets", ha assegurat una altra usuària d'aquesta xarxa social.