Primer pla de Cristina Pedroche somrient a la càmera
GENT

Cristina Pedroche revela el gran misteri: quin és el nom del seu nadó

Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz ja són pares de la seva primera filla

Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz ja són pares de la primera filla. Sens dubte, una gran notícia amb què segellen la seva bonica història d'amor de més de 9 anys.

La parella es coneixia el desembre del 2014, i tot just un any després decidien casar-se en la més estricta intimitat i per a sorpresa de tots.

I la veritat és que durant tot aquest temps han demostrat ser una de les parelles més estables del panorama famosil, recolzant-se en les coses bones i en les dolentes.

Dabiz Muñoz i Cristina Pedroche a 'Zapeando', tots dos amb rostre somrient
Cristina Pedroche i David Muñoz són pares de la seva primera filla | Atresmedia

De fet, tots dos presumeixen en tot moment de compenetrar-se molt bé i tenir un gran sentit de l'humor. Ara, amb l'arribada de la primera filla en comú, aquesta felicitat no ha fet més que créixer.

Fa tot just unes hores que Pedroche donava a llum a l'Hospital Montepríncipe de Madrid, i malgrat que són pocs els detalls que en coneixem, ja que la mateixa presentadora assegurava que la seva intenció era protegir la intimitat de la nena abans que res, sí que ha volgut compartir el nom de la petita.

“T'estimarem i protegirem sempre. Laia Pedroche Muñoz”, ha compartit Pedroche amb els seus seguidors d'allò més emocionada.

Tot i que, sens dubte, allò que més ha cridat l'atenció és l'elecció del cognom de la presentadora com a primera opció. Una cosa que molts han aplaudit.

Cristina Pedroche anuncia el nom del seu nadó

"M'encanta que el cognom de la mare vagi primer, comencem a normalitzar-ho si us plau", els han escrit entre les milers de felicitacions que ha rebut la parella.

"Donant exemple!", han aplaudit. "El cognom de la mare primer! Petits avenços. Enhorabona pel vostre nadó! A gaudir-ne".

Sens dubte, el nom de la petita era una de les incògnites més grans i que han sabut guardar fins a l'últim moment, sobretot des que es donés a conèixer la notícia del seu embaràs d'aquesta manera tan accidentada.

I és que tant la Cristina com el Dabiz es mostraven força molestos després que la revista Lecturas anunciés abans que ells la feliç notícia.

"Estem davant del viatge més apassionant que viurem i per descomptat ho volíem compartir amb tots vosaltres, com sempre, per aquí", començava dient en aquell moment la futura mare.

"Res d'exclusives, res de feina. Això és només personal. El més personal i íntim que tenim", deixaven força clar. "No coneixem més felicitat que la que ens dona aquest nadó que s'està cuinant a foc lent per ser el nostre millor guisat".