Primer pla Sonsoles Ónega amb rostre seriós
GENT

Sonsoles Ónega aclareix si l'han acomiadada d'Antena 3 per les últimes audiències

La presentadora ha explicat si els resultats del seu espai televisiu li permetran continuar treballant a Atresmedia

Sonsoles Ónega, presentadora de Y ahora Sonsoles, troba temps per acudir a esdeveniments en què compten amb la seva presència. La periodista es va deixar veure fa uns dies al lliurament dels Premis Merca2 2024. Una ocasió en què va explicar si continuarà al capdavant de l'espai d'Antena 3 des del qual cada tarda s'enfronta a Ana Rosa Quintana, la seva excap.

Ónega ha aconseguit finalitzar la temporada de Y ahora Sonsoles com a líder d'audiència a la franja. Una dada per tenir en compte encara més després de l'estrena al maig d'un altre espai com és Ni que fuéramos.

Muntatge d'Ana Rosa Quintana a TardeAR i Sonsoles Ónega a I ara Sonsoles aquest dilluns 18 de desembre

Durant aquests mesos, tret de dies puntuals, el programa d'Atresmedia ha aconseguit mantenir el tron de les tardes davant del de Telecinco. Sonsoles, a més, a la recta final de la temporada, ha aconseguit ampliar el seu avantatge.

Sonsoles Ónega té clar si Antena 3 comptarà amb ella en setembre

Queda clar, doncs, que la cadena no només compta amb ella, sinó que la felicita pels resultats. Tot i això, el camí recorregut per Sonsoles no ha estat fàcil. Així ho reconeixia ella mateixa davant dels mitjans en explicar el revés de salut que ha travessat.

"Aquest any he descobert que la meva resistència té límit i he arribat a patir l'esgotament crònic", revelava la madrilenya. Una malaltia que es caracteritza pel cansament intens i trastorns del son que no milloren amb el descans. A més, també es pot manifestar presentant sensibilitat en articulacions.

És per aquesta raó per la qual, en aquests moments, Ónega només té un desig. "Jo no demano a la vida, que em sigui conservada com fins ara". Unes paraules que demostren la importància que té la salut per a ella.

Ficada de ple a l'estiu, Sonsoles Ónega també té uns altres motius per somriure. La periodista, que va ser la guanyadora de l'últim Premi Planeta amb la seva novel·la Las hijas de la criada, torna a estar enamorada.

Ónega està vivint un idil·li amb un financer de 52 anys anomenat Juan. Una relació que es va confirmar el setembre passat, quan la parella ja feia més d'un any que es trobava de festeig. Aquest idil·li va arribar després una relació fallida amb l'arquitecte César Vidal, amb qui va estar gairebé dos anys.

Sonsoles Ónega no amaga el bon moment sentimental que travessa

Serà en setembre, quan comenci la nova temporada televisiva, quan veurem si Sonsoles continua mantenint unes dades d'audiència que la posicionin per sobre del competidor, TardeAR.

Telecinco, de moment, ja ha començat a fer canvis a la graella. Desapareix Así es la vida i estrenarà El diario de Jorge, que comptarà amb la presència del popular Jorge Javier Vázquez.

Sonsoles Ónega amb Roberto Leal a Pasapalabra d'Antena 3

Antena 3, per la seva banda, compta amb dues sèries a la mateixa franja. Sueños de Libertad, que supera diàriament el milió d'espectadors, i Pecado Original, que s'acosta a aquestes xifres. A continuació emetrà Y ahora Sonsoles i després Pasapalabra, opcions que fins ara han donat bons resultats a la cadena.

➡️ Gent

Més notícies: