Fotomuntatge d'Inés Arrimadas i Guillermo Díaz
GENT

Confirmen qui seria el nou nòvio d'Inés Arrimadas i és conegut

Inés Arrimadas i Xavier Cima van posar punt final a la seva relació després de sis anys de matrimoni, gairebé 10 anys junts i dos fills en comú

Una de les separacions més impactants d'aquest 2023 ha estat la separació d'Inés Arrimadas. L'andalusa i Xavier Cima posaven punt final a la seva relació després de sis anys de matrimoni, gairebé 10 anys junts i dos fills en comú.

Si bé és cert que corrien rumors de crisi, la notícia va agafar tothom per sorpresa. Segons va anunciar el mitjà Vanitatis, Inés Arrimadas i Xavier Cima ja feia mesos que no estaven travessant el seu millor moment. De fet, la parella va intentar solucionar-ho amb una mudança a Jerez de la Frontera.

Tot i això, segons sembla, no va ser suficient. Va ser la mateixa Inés Arrimadas qui, la primavera passada, va anunciar a través de les seves xarxes socials que se n'anava de Madrid. Segons va explicar, el motiu principal del seu adeu de la capital espanyola eren els seus dos fills petits.

"Hi ha poques coses més boniques que ensenyar els carrers de la teva infància i joventut als teus fills. Així hem passat una estoneta d'aquesta tarda tan especial amb Àlex i Marc", va començar la de Ciutadans en una publicació al seu compte d'Instagram.

"Qualsevol que tingui fills en una ciutat lluny dels avis sap com de difícil es torna conciliar quan ells no són a prop. En el nostre cas, ni a Barcelona ni a Madrid hem tingut els nostres familiars propers i, amb dos nens tan petits, hem decidit mudar-nos a Jerez", va concloure.

El nou nòvio d'Inés Arrimadas

Des que Inés Arrimadas i Xavier Cima van posar punt final a la seva relació, han estat molts els rumors que s'han abocat sobre una possible nova parella de l'expolítica. Així, la premsa rosa ha confirmat que la de ciutadans estaria novament il·lusionada.

Es tracta de Guillermo Díaz, expolític de Ciutadans i natural de Màlaga. D'aquesta manera, suposem que el també andalús, ha estat un gran suport per a Arrimadas en aquests moments tan durs. Tot i això, no hi ha res confirmat al 100%, ja que cap dels dos s'ha pronunciat al respecte.

Imatge de Guillermo Díaz, ex de Ciutadans
Guillermo Díaz, possible parella d'Inés Arrimadas. | Europa Press

Àlex i Marc, fills d'Inés Arrimadas

Àlex i Marc són els fills d'Inés Arrimadas, fruit del matrimoni amb Xavier Cima. Àlex i Marc, van néixer el 2020, en plena pandèmia del coronavirus, i el 2022 respectivament.

A més, Inés Arrimadas és una dona molt activa a les seves xarxes socials i en diverses ocasions, ha compartit imatges de la seva vida privada. Tot i això, sempre ha intentat protegir la intimitat dels petits tapant les seves cares.