Muntatge de fotos de primer pla de Bertin Osborne amb rostre mig somrient i, al costat, una imatge de Gabriela Guillén embarassada
GENT

Gabriela Guillén destapa el pla per demostrar que no va ser infidel a Bertín Osborne

Gabriela Guillén està disposada a sotmetre el seu fill a una prova de paternitat, però amb una condició innegociable

Gabriela Guillén deixa al descobert el pla que està disposada a seguir per demostrar a Bertín Osborne que no li va ser mai deslleial. Una estratègia que Beatriz Cortázar ha deixat al descobert durant la seva última intervenció al programa radiofònic Es la mañana de Federico.

Ja queden molt pocs dies perquè aquesta empresària doni la benvinguda al seu primer fill, fruit de la seva polèmica història d'amor amb el presentador de televisió. Tal com ha transcendit fins ara, està previst que el pròxim 31 de desembre surti de comptes.

No obstant això, la relació entre els futurs pares no seria del tot bona. Encara que, al principi, Bertín Osborne va assegurar que s'encarregaria que a Gabriela Guillén i al seu nadó no els faltés res, aviat el seu discurs va canviar.

Gabriela Guillén amb ulleres de sol al costat d'un taxi acudint a l'hospital
Falten molt pocs dies perquè Gabriela Guillén vegi la cara del seu fill per primera vegada | Europa Press

Arran de les exclusives i reportatges que va començar a protagonitzar la model, l'artista va optar per no continuar ajudant econòmicament la mare del seu futur fill. A més, va prendre una decisió important al respecte: demanar-li una prova de paternitat.

Tot just assabentar-se'n, Gabriela Guillén va assegurar al plató de Y ahora Sonsoles que l'artista no s'hi havia posat en contacte per comunicar-li aquesta informació. Tanmateix, visiblement enfadada, la model va confirmar que se sotmetrà a aquesta prova, però per decisió pròpia.

Ara ha sortit a la llum un nou episodi d'aquesta polèmica història. Durant l'última emissió del programa radiofònic d'EsRadio, Es la mañana de Federico, Beatriz Cortázar ha deixat al descobert una informació reveladora.

Segons la periodista, Gabriela Guillén vol demostrar que no va ser infidel a Osborne i que el seu fill és fruit de la seva relació. I per això està disposada a sotmetre's a aquesta prova d'ADN, encara que, això sí, amb una única i fèrria condició.

Primer pla de Bertín Osborne amb rostre seriós als Premis ACPE a Madrid el setembre de 2022
Bertín Osborne no està segur que el fill de Gabriela sigui seu | Europa Press

Gabriela Guillén se sotmetrà a la prova de paternitat en “un lloc 100 % segur i imparcial”

Federico Jiménez Losantos i els seus col·laboradors han dedicat part del seu programa, Es la mañana de Federico, a comentar totes les novetats sobre l'embaràs de Gabriela Guillén.

Moment en què la periodista Beatriz Cortázar ha compartit l'única condició que ha posat la model a Bertín per sotmetre's a aquesta prova de paternitat. Informació que la futura mare hi ha compartit a través d'una conversa:

“Gabriela Guillén m'ha dit que ella no té problemes per fer-se la prova d'ADN. Però hi ha una cosa que té clara: se la farà al mateix lloc on manin els jutges, no en una clínica privada o laboratori privat”.

Tot apunta que la fisioterapeuta té por que es manipulin aquests resultats. Per això, només se sotmetrà a aquesta prova en un lloc que sigui 100 % fiable.

Muntatge de fotos de pla curt de Beatriz Cortázar i Gabriela Guillén; ambdues amb sembrant neutre
Beatriz Cortázar revela la condició que ha posat Gabriela per sotmetre's a la prova d'ADN | Atresmedia, e-noticies.cat

Tal com ha assegurat la comunicadora, Gabriela Guillén “anirà a l'institut toxicològic, un lloc 100 % segur i imparcial”. "Un lloc rigorós i amb llum i taquígraf, ja que no seria la primera vegada que en un lloc algú té un amic", ha afegit Cortázar a continuació.

Sigui com sigui, encara haurem d'esperar uns dies per saber quin és el resultat de la prova de paternitat. Per la seva banda, i després de mesos en un discret segon pla, Bertín Osborne ha revelat quins seran els seus pròxims moviments després del naixement del nadó.

Segons ha confessat en exclusiva a la revista Diez Minutos, està disposat a parlar sobre Gabriela Guillén, però “quan tot passi”. Sembla que el presentador està esperant a conèixer la paternitat del nadó per trencar el seu silenci.