Muntatge en primer pla de José Ortega Cano amb la seva filla Gloria Camila
GENT

El fals nadó que al final no arribarà a la família de José Ortega Cano

Gloria Camila, filla de José Ortega Cano, ha volgut gastar-li una bona innocentada als seus seguidors aquest 28 de desembre

Gloria Camila s'ha sumat a l'onada d'innocentades que gasten els famosos cada 28 de desembre. Des d'embarassos, ruptures, a esdeveniments inesperats, molts intenten colar falses notícies que de vegades ens acabem creient.

I, en aquest cas, la filla de José Ortega Cano també ha intentat fer-nos picar com a bons innocents. Si escau, amb un fals embaràs.

Al costat d'unes imatges tendres en què apareix amb la seva parella, David García, Gloria ha compartit una bomba que a molts els ha costat creure.

De fet, la majoria de comentaris apuntaven des d'un primer moment a que es tractava d'una innocentada, tot i que la jove ha volgut colar-nos-la.

“Després de molts rumors, avui hem sentit la necessitat d'explicar-vos el que porteu temps preguntant-nos… El David i jo per fi podem confirmar-vos que estem esperant un nadó”, ha començat escrivint.

De fet, sent conscient del dia que és, la filla d'Ortega Cano intentava afegir credibilitat deixant caure que estava en mans dels seus seguidors si creure's la notícia o no.

“Estem il·lusionats i amb ganes de gaudir d'aquesta nova etapa que comencem junts”, al·legava. “Sabem que sent el dia que és, el dia dels innocents molts direu que és broma i és per això que vam decidir fer-ho oficial avui”, donava a entendre.

Gloria Camila Ortega i el seu xicot, David García, mirant-se somrients i còmplices
Gloria Camila i el seu nòvio David fan una broma als seus seguidors | Instagram, @gloriacamilaortega

La filla de José Ortega Cano anuncia el seu embaràs

Així, advertia que “qualsevol que vulgui creure-ho i acompanyar-nos en aquest camí ho facin, i els que no, els deixem amb la seva pròpia opinió”.

De la mateixa manera, Gloria Camila aprofitava per donar les “gràcies a totes aquelles persones que sabent-ho han sabut guardar-nos el secret i ens han donat tot el seu amor”.

I la veritat és que no ha estat fins fa poc, quan efectivament ha acabat confirmant que era una innocentada.

Primer pla de Gloria Camila Ortega amb el rostre decantat i seriós
Gloria Camila ha tret profit al 'Dia dels Innocents' | GTRES

La noia ha recorregut a les seves stories per donar explicacions i demanar perdó: “Vull acabar ja amb aquest embaràs tan inesperat per a tots”, ha reconegut entre rialles.

Però, això sí, també ha volgut agrair a tots aquells que s'ho han cregut i els han desitjat el millor. “Sento dir-vos que sou uns innocents i acabaré ja amb la broma perquè s'està fent un gra massa”.

La jove ha explicat que no s'imaginava la repercussió que tindria, ja que hi ha molta gent que s'ho ha cregut. “Aclarir-vos que no, que no és veritat, però tant de bo algun dia es faci realitat”, ha conclòs.