Muntatge de Bertín Osborne seriós amb el coll de la jaqueta aixecat i Fabiola Martínez sorpresa
GENT

Confirmen l'exclusiva de Bertín Osborne que canvia els plans de Fabiola Martínez

Bertín Osborne hauria estat citat per fer-se les proves de paternitat abans del que s'esperava

Bertín Osborne acaba de rebre una notícia molt important i que afecta el seu futur amb Fabiola Martínez. I és que, abans del que s'esperava, Osborne s'haurà de sotmetre a la cita que pot confirmar la paternitat del seu últim fill.

En el cas de Fabiola Martínez, encara que ella ha intentat mantenir-se en un segon pla i que no l'afecti res, la situació inevitablement l'acabava esquitxant.

Després de molt de temps enfrontat amb Gabriela Guillén, i havent-se negat a reconèixer el nen que naixia al desembre, Osborne ha decidit fer marxa enrere i reconèixer per fi la seva responsabilitat.

Muntatge de Gabriela Guillén parlant mirant de banda amb una brusa de zebra groga i negra i Bertín Osborne mirant de banda amb camisa negra i vermella i un micròfon a la mà

"Hi ha un menor pel mig, de manera que no farem un circ. El que he fet era el que creia la meva responsabilitat i no donarem més detalls", sentenciava contundent.

D'aquesta manera, i segons ha confirmat el portal Look, Bertín Osborne s'ha compromès a donar el millor futur al nadó. Per això s'ha de sotmetre a les proves de paternitat abans del que s'esperava.

Per tant, la seva intenció seria normalitzar la relació amb Gabriela Guillén com més aviat millor i fer-se responsable del petit el nom del qual encara desconeixem.

Captura de 'Baila como puedas' amb Fabiola Martínez plorant assecant-se les llàgrimes amb la mà el 18 de març de 2024

Bertín Osborne se sotmetrà a les proves per reconèixer el seu fill

Queda clar que la guerra mediàtica que mantenien no era beneficiosa per a ningú, encara menys per al nadó. I, així mateix, això també ha acabat afectant l'entorn de Bertín Osborne, on sempre ha comptat amb el suport de Fabiola Martínez.

El mateix cantant confessava que la seva exparella havia jugat un paper fonamental enmig de l'escàndol a què ha fet front aquests últims mesos.

"La persona que més m'ha emocionat amb el que m'ha dit ha estat Fabiola. És una noia per robar-la", assenyalava Osborne.

Fabiola Martínez i Carlos Osborne s'abracen i riuen mentre estan asseguts en un sofà. Post de Fabiola Martínez a Instagram el 28 de desembre de 2023

Després d'haver admès els seus errors, ara Bertín està disposat a reconèixer el fill i proporcionar-li tot allò que necessiti. Tot i això, encara no s'hauria acostat al petit.

"Gabriela es mereix tot el meu respecte i per descomptat per sobre de nosaltres hi ha un menor que ha de créixer en harmonia, allunyat de qualsevol polèmica", sostenia amb seguretat l'artista.

Era el 18 de juny quan Gabriela Guillén anava a l'Institut Nacional de Toxicologia i Ciències Forenses a Las Rozas per sotmetre's a les proves d'ADN sol·licitades pel jutge.

Aquestes consisteixen en la recollida de saliva, i a les quals Bertín Osborne també li tocarà sotmetre's d'aquí poc.

I, en cas de confirmar-se que el nounat és fill seu, tant ell com Gabriela Guillén hauran d'arribar a un acord per la manutenció.

De moment, ens quedem al pendent d'aquesta cita que sens dubte marcarà un abans i un després per a l'artista.

➡️ Gent

Més notícies: