Captura de Laura Madrueño amb un pergamí amb el comunicat de l'organització de Supervivientes a la palapa
GENT

Laura Madrueño, afectada pel nou gir que farà 'Supervivientes' en res

La final de l'Eurocopa afectarà de manera directa l'emissió de la gala de 'Supervivientes All Stars' de diumenge

Aquest diumenge, la gala de Supervivientes All Stars es veurà afectada molt probablement per l'emissió de la final de l'Eurocopa.

Just per això, i sent conscients que s'enfronten a un rival imbatible, des de Telecinco han pres serioses mesures que afectaran Sandra Barneda i Laura Madrueño.

Tenint en compte que el partit d'Espanya contra França reunia més d'11,5 milions d'espectadors i amb un impactant 71,1% de share, Supervivientes no gosa competir.

Laura Madrueño amb cabell arrissat i vestit blanc amb detalls daurats està dret davant d'un arbre i vegetació, somrient a la cambra. Captura de 'Supervivientes' el 23 de juny de 2024

De fet, aquest partit era el més vist de la Selecció Espanyola des del 2021. Just per això els alts directius volen protegir sigui com sigui la seva gran carta per remuntar. El programa de Laura Madrueño s'ha convertit en una de les poques alegries en termes d'audiència per a Telecinco, que viu les hores més baixes.

Sens dubte, aquest serà un estiu molt complicat per a la cadena, i per això s'aferren a qualsevol oportunitat per aixecar les desastroses xifres que fan des de fa mesos.

Tot i que el partit comença a les 21:00, cal esperar que en cas d'una pròrroga o penals aquest temps es prolongui. I òbviament això afectaria de manera directa Telecinco.

'Supervivientes' canvia la seva programació i afecta Laura Madrueño

Una cosa que alhora podria abocar-los al mínim històric. Justament per això, els alts directius han decidit que el millor és suspendre l'emissió de diumenge.

D'aquesta manera, també seguiran l'exemple d'Antena 3, que també van fer el mateix divendres passat durant els quarts de final.

Captura de Gorka Ibarguren amb Laura Marueño a la palapa de Supervivientes

I encara que de moment encara no està tancada la nit a què es mudarà concretament, l'esperable és que sigui dilluns 15. Sens dubte, canvis que afectaran directament tant Sandra Barneda com Laura Madrueño.

La veritat és que aquesta edició està sent una mica complicada per a Madrueño, ja que recordem que just fa una setmana havia d'abandonar l'emissió del programa per motius de salut. I poc després ella mateixa compartia quin era el diagnòstic i com es troba.

"¡Sortint de l'hospital amb bons resultats!", anunciava la mateixa presentadora després de passar uns quants dies al llit recuperant-se.

"No sabeu com sento haver hagut d'abandonar la gala de dijous, però la bronquitis no em va deixar continuar el directe", es lamentava. Tot i això, i per sort, Madrueño ja es troba molt millor.

Ara, ens queda aquest dijous per gaudir de Supervivientes, encara que diumenge ens vam quedar sense gala.

➡️ Gent

Més notícies: