Dues dones elegantment vestides caminen juntes mentre somriuen, una porta un vestit blanc amb detalls negres i l'altra un vestit blau d'encaix, en un requadre s'observa un moment d'interacció afectuosa entre elles.
GENT

El tendre gest de Letícia amb Leonor que la delata als Premis Princesa de Girona

La reina Letícia i la princesa Leonor acaparen totes les mirades als Premis Princesa de Girona


La reina Letícia  i la princesa Leonor s'han presentat als Premis Princesa de Girona, on novament han acaparat totes les mirades. Un cop més, totes dues han presumit d'una gran complicitat i podem destacar el tendre gest d'afecte que la reina ha dedicat a la seva filla.

Una preciosa escena que a ningú no li ha passat desapercebuda, encara que Letícia i Leonor sempre s'han mostrat molt unides. Molt afectuoses l'una amb l'altra, les hem pogut veure abraçades en tot moment.

Dues dones elegantment vestides caminen juntes mentre somriuen, una porta un vestit blanc amb detalls negres i l'altra un vestit blau d'encaix.

A més, Letícia no ha dubtat a acariciar la cara de la seva filla amb tendresa. Mentre que, per altra banda, la infanta Sofia ha quedat més en un segon pla.

El més destacable de la cita d'avui són, sens dubte, els looks que Letícia i Leonor han lluït per a aquesta cita tan important. I, sens dubte, han lluït uns estilismes dignes per a l'ocasió.

En aquest cas, Leonor ha sorprès lluint un blau marí, color que ja va escollir als Premis Princesa d'Astúries. A més, ha arriscat amb les transparències, cosa que no havia fet fins ara.

Un home i una dona vestits formalment, lhome amb vestit fosc i corbata blau clara i la dona amb un vestit blau de punta, tots dos somriuen mentre caminen junts en un esdeveniment.

El tendre gest de Letícia amb Leonor als Premis Princesa de Girona

I, novament, la reina Letícia ha sorprès lluint unes sandàlies amb taló molt discret després d'haver passat una temporada molt complicada fent front a la seva malaltia als peus.

Un vestit més curt pel que fa als habituals, arran de genoll i de la marca Carolina Herrera.

Mentre que, pel que fa a la Infanta Sofia, ella ha repetit dues peces de brusa i pantalons que ja el vam veure lluir en la graduació de la seva germana a Gal·les.

Un grup de persones ben vestides conversant i somrient en un esdeveniment formal.

Al rei Felip VI també l'hem vist molt somrient i feliç per poder estar al costat de les filles un any més.

Després d'haver acabat els estudis a l'Acadèmia Militar de Saragossa, l'hereva al tron enfronta una etapa molt atrafegada. Encara més, per primera vegada farà un viatge d'estat en solitari i s'estrenarà amb el país veí, Portugal.

Leonor viatjarà fins a Lisboa, on s'estrenarà com a representant del país en actes internacionals.Fet que òbviament fa sentir molt orgullosos els seus pares, que fa anys que estan pendents d'aquesta preparació.

Des que complís els divuit anys, queda clar que Leonor és molt més propera a la població. Això, alhora, l'ha afavorit molt de cara a millorar la seva imatge pública.

➡️ Gent

Més notícies: