Muntatge de Blanca Romero amb rostre neutre i els cabells mig recollits i Cayetano Rivera somrient amb una camisa blanca

GENT

Blanca Romero revela per què va fugir d'Astúries abans de conèixer Cayetano Rivera

Blanca Romero se sincera sobre el seu passat i confessa què la va portar a deixar la seva terra natal abans de saltar a la fama pel seu matrimoni amb Cayetano Rivera

Blanca Romero sempre ha estat una gran desconeguda per a la premsa rosa. Malgrat ser una de les nostres grans actrius i haver estat casada amb Cayetano Rivera, la seva vida és una incògnita.

Sobretot perquè ella així ho ha volgut i demostrat en allunyar-se de manera voluntària del focus mediàtic. Ara resideix en un poble d'Astúries on respira pau i tranquil·litat allunyada del soroll mundanal de Madrid. Però no sempre va ser així, abans de conèixer Cayetano va fugir de la seva terra perquè “tot em quedava petit”.

La raó per la qual Blanca Romero va fugir d'Astúries abans de conèixer Cayetano Rivera: "Tot em quedava petit"

Blanca Romero va ser una de les grans sorpreses de MasterChef Celebrity, perquè mai no s'havia prestat a participar en un reality. De fet, fa poc va confessar en una entrevista que ho va fer perquè "la vida em va obligar de nou a treballar".

Sempre decidida, segura i amb caràcter, aquestes van ser les característiques que van portar l'actriu i el model a buscar-se la vida. A la seva última entrevista a ¡Hola!, Blanca ensenya la seva nova llar als afores de Gijón, després de tornar als seus orígens.

Primer pla de Blanca Romero somrient amb els cabells curts
Blanca Romero va fugir d'Astúries perquè volia recórrer el món | GTRES

Uns orígens dels quals mai no va renegar, però que sí que va arribar a abandonar durant una llarga temporada. De fet, a l'entrevista explica que va fugir d'Astúries abans de conèixer Cayetano Rivera perquè "en aquell moment tot em quedava petit". Va deixar de viure en un caseriu al bell mig de la muntanya, per experimentar una vida completament diferent.

Romero explica que era molt jove quan va decidir deixar la seva terra natal per “recórrer el món”. Tenia ganes de provar coses noves i conèixer altres llocs, cosa que va aconseguir gràcies a la seva feina com a model. Amb només 20 anys era reclamada a totes les passarel·les del món fins que aquesta aventura va finalitzar i va decidir ser actriu.

Imatge de Cayetano Rivera amb Blanca Romero el dia del seu casament
Lluny d'Astúries, Blanca va conèixer Cayetano Rivera | holacom

Es va establir a Madrid, on la seva vida va donar un tomb. D'aquell passat per la capital en guarda un bon record, sobretot per la fama i la feina que va aconseguir. Però, sens dubte, el que més li marcaria va ser conèixer Cayetano Rivera, amb qui es va casar el 2001.

Encara que sempre va tenir present que tornaria a la seva terra, el seu matrimoni amb el fill de Carmina Ordóñez va endarrerir els seus plans. Ara, s'ha establert de nou en aquella que sempre va ser casa seva.

L'ex de Cayetano Rivera torna als seus orígens

Després de confessar que va fugir d'Astúries perquè "tot li quedava petit", l'exdona de Cayetano Rivera ha tornat als seus orígens. Aquells que va abandonar "molt jove", però que "mai vaig deixar de sentir aquesta terra com casa meva".

A l'entrevista, Blanca afirma que "tenia clar que algun dia m'assentaria aquí", encara que el seu matrimoni amb Cayetano podria haver canviat els seus plans. La seva relació només va durar quatre anys, però van ser molt intensos. El torero fins i tot va adoptar Lucía, la filla que la model havia tingut d'una altra relació.

Avui dia, la relació entre Blanca i Cayetano és excel·lent i es respecten mútuament. Tanmateix, els seus camins han pres direccions diferents. Després de divorciar-se d'Eva González, el torero ha refet la seva vida amb María Cerqueira, de qui està profundament enamorat.

Per la seva banda, Blanca ha deixat Madrid i s'ha establert en un poble als afores de Gijón, concretament a Villaviciosa. "Madrid ja ho vaig cremar, no em va quedar cap cantonada per conquistar", va confessar per a El País.

Tot i ser una dona impulsiva i amb moltes inquietuds, sempre va sentir la nostàlgia de la seva terra. No es va deixar enlluernar per la fama i ha optat per tornar als seus orígens. Almenys fins que senti la necessitat de volar de nou.