Muntatge de Cayetano Rivera amb María Cerqueira ia la part superior una foto de Kika, la filla de María

GENT

L'entorn de María Cerqueira parla molt clar sobre la filla de Cayetano Rivera

Lucía Rivera, filla de Cayetano Rivera, té molt bona relació amb María Cerqueira, cosa que no va passar amb Eva González

Durant molts anys s'ha parlat de la mala relació que existia entre la filla del Cayetano Rivera i l'Eva González. Suposadament, la Lucía Rivera no aprovava el comportament de la presentadora, però ara la situació ha fet un gir de 180 graus. L'entorn de la María Cerqueira ha parlat molt clar sobre la Lucía per revelar quina és l'única realitat.

La filla de la María Cerqueira, una jove model anomenada Kika, ha anat a un esdeveniment a Madrid i ha parlat molt clar sobre la filla del Cayetano. La premsa les anomena "les germanastres", així que la Kika ha fet un pas endavant per aclarir quina és la seva relació amb la Lucía. Insisteix que hi ha coincidit diverses vegades, fins i tot han treballat juntes i tot el que pot dir sobre ella és bo.

Cayetano Rivera somrient amb vestit negre i corbata blava
Cayetano Rivera posa interès a protegir la seva família | GTRES

El Cayetano Rivera ha intentat mantenir-se al marge d'aquest tipus de conflictes, però la Lucía és molt activa a les xarxes socials. El seu comportament ha donat lloc a tota mena de rumors, per això l'entorn de la María ha passat a l'acció. La Kika insisteix que tot el que envolta al Cayetano és fantàstic i promet que no hi ha cap mena de conflicte.

La Kika ha deixat al marge la seva vinculació familiar amb la Lucía i ha explicat que són amigues i companyes de professió. "És una amiga més, m'he trobat amb ella, és una noia molt bona. Tenim un munt de coses en comú, així que sí, n'hem parlat algunes vegades i seguim tenint relació".

María Cerqueira s'enfronta a una gran pregunta

La María s'ha adonat que el seu entorn s'ha blindat per protegir-la, així que ha de ser ella la que faci un pas endavant. Cerqueira ha avançat molt dins de la relació amb el Cayetano Rivera i ara ha de donar explicacions. El públic vol saber si està disposada a passar per l'altar.

La Kika es nega a parlar sobre el casament de la seva mare i ha instat els reporters a traslladar-li aquesta qüestió. "No ho sé, pregunteu-li a la meva mare. No és una pregunta que m'heu de fer a mi, sé que ella està feliç i no sé quins plans tenen de futur".

Cayetano Rivera posant amb María Cerqueira
Cayetano Rivera i María Cerqueira podrien passar per l'altar | @maria_cerqueira_gomes, Instagram

El Cayetano Rivera va conèixer a la Kika molt aviat, però fa temps que no es veuen. De fet, la Kika tampoc ha pogut visitar a la Lucía Rivera durant la seva estada a Madrid a causa dels seus compromisos laborals.

"No, no tinc temps per veure ningú, fins i tot la meva millor amiga viu aquí. No tinc temps perquè també tinc feina a París. Estic estudiant allà i estic fent el meu internship ara mateix".

Mentrestant, la María Cerqueira ha guardat silenci a les seves xarxes socials i no ha utilitzat cap plataforma per continuar amb aquesta història.

➡️ Gent

Més notícies: