Muntatge de Kate Middleton seriosa amb els cabells recollits, barret i arracades de perles, Diego Arrabal en primer pla seriós i unes exclamacions
GENT

El detall sobre Kate Middleton que molts ignoren: Diego Arrabal ja ho va advertir

El periodista Diego Arrabal va revelar una cosa que té a veure amb Kate Middleton i que pocs coneixien ja fa uns dies

Kate Middleton reapareixia dissabte passat després de mesos allunyada de l'esfera pública. La princesa de Gal·les, que continua endavant amb el tractament contra el càncer que pateix, apareixia visiblement més prima i amb un estilisme molt cuidat. Només alguns es van adonar d'un detall que Diego Arrabal ja va avançar fa alguns dies.

La dona de Guillem d'Anglaterra es va deixar veure a la desfilada del Tropping the Colour. Festa que cada juny commemora l'aniversari oficial del rei d'Anglaterra. Una cita en què Kate va escollir un look blanc amb detalls en negre.

Captura de 'Festa' amb una col·laboradora a plató amb una blazer vermella i Kate Middleron somrient en abric gris

Concha Calleja, periodista especialitzada en la casa reial britànica, intervenia al programa Fiesta de Telecinco on va explicar que Middleton portava perruca. Una circumstància causada per la pèrdua de cabells per la quimioteràpia.

Kate Middleton portava perruca a la desfilada de dissabte passat

"Portava una perruca que portava el monyo incorporat ja fet, té diverses perruques preparades per a les seves pròximes aparicions", explicava Calleja.

Anitta Ruiz, estilista col·laboradora de Fiesta, afirmava que la princesa ha utilitzat l'extensió de celles per compensar la pèrdua de cabell en aquesta zona. "És una cosa poc coneguda, ens sona més això de les extensions de pestanyes, però això també s'usa".

Totes aquestes informacions arriben després que Diego Arrabal ja advertís de l'estat de Kate Middleton. El periodista comentava que s'havia filtrat una imatge preocupant de la princesa de Gal·les en què apareixia extremadament prima i sense pèl.

Captura de Diego Arrabal parlant al seu canal de Youtube sobre Kate Middleton

"L'última hora és, com a mínim, inquietant", alertava Arrabal. "Aquesta informació us deixarà amb mal gust de boca", informava els seus seguidors.

Una imatge que deixa a la vista el gran canvi físic que la princesa ha experimentat els darrers mesos. "Ha estat albirada fent passejades amb la seva família a prop de la seva residència", assegurava el paparazzi al seu canal de YouTube.

Una ocasió en què va ser vista per diversos veïns de la zona. De fet, un ciutadà britànic, testimoni d'un d'aquells moments, va arribar a assegurar que la princesa estava "irreconeixible".

Arrabal va arribar a comentar que Kate Middleton podria haver perdut fins a 15 quilos. Un fet molt preocupant tenint en compte que la princesa ja estava prima abans de l'inici del tractament contra la malaltia que pateix.

"Ella ha estat sempre una persona molt prima, així que imagineu-vos amb 15 quilos menys. Això hauria deixat Kate extremadament prima, gairebé esquelètica", explicava Arrabal.

El periodista explicava que la nora de Carles d'Anglaterra recorre a mocadors al cap per amagar aquesta dura realitat. "Es troba en una situació extremament vulnerable", assegurava.

Diego Arrabal va explicar en exclusiva allò que no se sabia de la princesa de Gal·les

Si bé això es va pensar que podria ser un impediment per a la seva reaparició, finalment la princesa es va deixar veure dissabte passat. Una ocasió en què Kate va ocultar la caiguda de cabells amb una perruca.

Precisament un dia abans de la desfilada del Tropping the Colour, Kate Middleton trencava el seu silenci. "Estic tenint un bon progrés, però com tot aquell que se sotmet a quimioteràpia, tinc dies bons i dolents", se sincerava la princesa de Gal·les.

Foto de l'últim comunicat de Kate Middleton, on se la pot veure al costat d'un arbre al bosc

Una intervenció en què va confessar com se sent: "Els dies dolents em sento cansada i feble, i has de permetre que el teu cos descansi. Els dies bons, quan em sento més forta, vols aprofitar tot el possible aquest benestar", va explicar al seu compte d'Instagram.

➡️ Gent

Més notícies: