Marta Penya't a la platja amb un globus de diàleg en blanc i Adara Molinero amb els llavis estrets
GENT

Un comentari de Marta Peñate provoca una crisi d'ansietat a Adara Molinero

Surt a la llum el paper que va tenir Marta Peñate en la crisi que va patir Adara minuts abans de saltar de l'helicòpter

Marta Peñate ha estat de les primeres a destacar a la primera edició de Supervivientes All Stars. L'aventura va arrencar fa tot just uns dies i ja han començat els primers frecs entre els concursants. Els nervis estan a flor de pell i qualsevol comentari pot provocar una reacció inesperada als Supervivientes.

Això és el que va passar quan, moments abans de pujar a l'helicòpter, Marta va pronunciar una frase que va desestabilitzar Molinero. "La pluja no ajuda", van ser les paraules de Peñate amb què va provocar la famosa crisi d'ansietat de l'exhostessa. Arran d'aquestes paraules, Adara es va negar a saltar presa d'un atac de nervis en recordar el seu pas per Hondures.

Captura de Marta Penya't com a confirmada de Supervivientes: All Stars

Marta Peñate aconsegueix desestabilitzar Adara amb el seu comentari

Supervivientes All Stars acaba de començar i Marta Peñate s'ha posicionat com la concursant més polèmica. El seu passat a Gran Hermano la precedeix, i la canària està disposada a no deixar-se acovardir per res ni per ningú. El seu primer enfrontament ha estat amb Adara, que va estar plantejant-se abandonar després d'una crisi d'ansietat.

L'origen del seu estat de nervis es va produir, precisament, per un comentari de Peñate moments abans de saltar del famós helicòpter. “La pluja no ajuda”, van ser les paraules que va pronunciar i que van provocar un efecte immediat en Molinero.

Captura d'Adara Molinero plorant a l'helicòpter de Superviventes amb Bosco Martínez Bordiú

Els supervivents eren al campament esperant el moment de pujar a l'helicòpter que els portaria a l'illa. Mentre recordaven les dificultats del concurs, el temporal es va començar a fer més virulent. Les cares dels concursants eren una barreja d'incertesa i por.

“Sembla que anem a l'escorxador”, va afirmar Abraham davant dels ànims decaiguts dels seus companys. “És que la pluja no ajuda”, va afegir Marta Peñate. Poc més va necessitar Adara per allunyar-se'n mentre sentia com l'ansietat se n'apoderava.

“Posant més merda i més merda, «ai que malament ho passarem»”, assenyalava Abraham fent referència a l'actitud de Peñate. La canària no va deixar de reiterar una vegada i una altra com n'és de dur Supervivientes i, amb això, va provocar una crisi d'ansietat a Molinero.

Marta Peñate, protagonista de la primera baralla de Supervivientes

Les paraules de Marta van ser el desencadenant que Adara activés el protocol d'abandó abans, fins i tot, de saltar de l'helicòpter. L'exhostessa es va negar a saltar presa d'un atac de nervis. “Jo ja estava nerviosa, i quan vaig pujar a l'helicòpter vaig començar a connectar amb tot això de l'altra vegada”, va ser la seva explicació.

“La pluja, la gana, mosquits, tot allò que m'havia fet patir tant”, va afegir. Impossible no vincular les paraules a com Peñate, minuts abans, va estar recordant totes i cadascuna de les complicacions del concurs.

Lola Mencía i Marta Peñate estan assegudes a la platja, Lola està menjant alguna cosa mentre Marta sembla estar parlant o reflexionant. Captura de 'Supervivientes' el 24 de juny de 2024

Finalment, l'organització va decidir que el millor era atorgar un temps a Molinero perquè es calmés, mentre els companys iniciaven l'aventura. Diumenge passat, 23 de juny, la tensió a la palapa era palpable entre Adara i Marta.

La influencer es va incorporar a la convivència tres dies després que els seus companys i, això, a la canària no li va semblar gens bé. “Les condicions físiques que té ara mateix són diferents de les que tenim els altres”, va opinar Peñate.

Molinero es va defensar, però no va aconseguir la comprensió ni el suport de la resta de Supervivientes que van opinar el mateix que Marta. “Tu no has viscut els moments més difícils del principi”, va opinar Lola, donant així la raó a la xicota de Tony Spina. Tot i que van criticar la seva actitud abans d'iniciar el concurs per minar la moral de Molinero, van acabar donant-li la raó davant de la seva tornada.

➡️ Gent

Més notícies: