Primer pla de Paloma Cuevas somrient als premis 'Mujer de Hoy'

Paloma Cuevas: les proves que mostren com està la relació amb Luis Miguel

En quin punt estan Paloma Cuevas i Luis Miguel?

Paloma Cuevas ja no oculta el seu amor per Luis Miguel . Després de mesos mantenint en secret la relació amb el cantant, la dissenyadora ha decidit deixar de banda l'hermetisme i declarar obertament els seus sentiments per ell.

De mica en mica, la parella va compartint més detalls sobre el seu festeig i l'estat actual de la seva relació. En aquests dies, hem estat testimonis de diverses proves que demostren com estan de bé junts Paloma Cuevas i el cantant .

Unes dades deixen clar que el romanç entre tots dos està prenent un rumb sorprenent.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Com avança la relació de Paloma Cuevas amb Luis Miguel?

Des que Paloma Cuevas es va separar d' Enrique Ponce , la seva vida no va tornar a ser la mateixa. I és que va ser molt dur per a ella haver de bregar amb aquesta ruptura, ja que al final van ser 24 anys de matrimoni i dues filles en comú.

Paloma Cuevas va decidir refugiar-se en els seus éssers estimats, en les filles i en el mateix Luis Miguel. Es diu que de l'amistat a l'amor només hi ha un pas i això és el que els va passar a ells.

Els tortolitos van començar una relació sentimental d'amagat de tot el món, ja que no volien que la premsa els assetgés. Ara, Paloma Cuevas ja no amaga el seu amor per Luis Miguel. És més, no dubta a donar pistes sobre com marxa el seu festeig amb ell.

Muntatge de Luis Miguel i Paloma Cuevas en primer pla
Paloma Cuevas és molt feliç al costat de l'artista | España Diario

Recentment, a tots dos se'ls ha pogut veure molt acaramel·lats a Los Angeles, a Mèxic i a Buenos Aires. En aquest darrer lloc, és on just han donat més curs al seu amor.

En el primer concert que va fer el mexicà allà, es va demostrar que la relació està avançant a les mil meravelles. I és que, el cantant, boig d'amor per la dissenyadora, li va dedicar la cançó Cucurrucucú paloma .

El cantant va repetir diverses vegades el nom de l'empresària mentre mirava a la seva direcció, que es trobava a les grades.

Això sí, Paloma Cuevas tampoc no es va quedar enrere perquè també va demostrar a la seva manera com es troba festeig amb ell. Fa uns dies, ella va pujar una història a Instagram on va posar de fons una cançó del seu noi.