Fotomuntatge d'Ariadna Oltra seriosa amb les instal·lacions de TV3 de fons
GENT

La clatellada de l'audiència de TV3 que ha agafat per sorpresa Ariadna Oltra

Ariadna Oltra i 'Els matins' s'han aixecat amb una mala notícia de part de l'audiència de la televisió pública

Si alguna cosa és molt important per a la durabilitat d'un programa de televisió i, com a conseqüència, per als presentadors, són les dades d'audiència. Com solen dir, a la televisió tot va molt de pressa i si un format no funciona, el retiren sense titubejar.

Ariadna Oltra, la presentadora dels matins de TV3, no ha rebut la millor de les notícies. Tal com ha anunciat en analista de televisió, Rocco Steinhäuser, a través del seu compte de X, abans Twitter, les dades d'audiència no han estat bones per a la presentadora.

L'audiència de TV3 dona la pitjor notícia a Ariadna Oltra

No hi ha dubte que la franja dels matins és una de les més dures, ja que la competència és més gran. Totes les cadenes volen que els teleespectadors comencin el dia connectant amb els seus programes. Desafortunadament, no sempre és possible.

Això és el que li ha passat a Ariadna Oltra i al seu programa aquest dimarts passat. I és que les dades d'audiència d'Els matins de TV3 no han estat gaire bones. L'espai de la de Barcelona només va aconseguir reunir 22.000 espectadors i un fluix 8,1% de quota de pantalla.

Tot al contrari que Helena García Melero i el seu Tot es mou, el qual van obtenir 46.000 espectadors i un bon 11,6% de share.

Imatge primer pla d'Ariadna Oltra a 'Els matins' de TV3 dia 30 de juny de 2023

Ariadna Oltra i el seu marit es van enamorar a TV3

Ariadna Oltra i el seu marit, Txus Navarro, es van conèixer treballant a TV3. Txus és un company de professió a la cadena, el qual exerceix com a càmera i muntador. La parella va coincidir laboralment al programa de debat nocturn Punt Cat.

D'aquesta manera, tots dos es van enamorar i van apostar per iniciar una relació sentimental i, posteriorment, crear una família. Al llarg dels anys, la relació entre Ariadna i Txus ha crescut tant personalment com professionalment. Junts tenen dos fills, el Nil i el Gerard.

Imatge on apareixen amb un cercle Ariadna Oltra i Txus Navarro, la seva parella

Ariadna Oltra és coneguda per mantenir la seva vida privada allunyada del focus mediàtic. Tot i això, va parlar amb afecte del seu marit i els seus fills, cosa que va sorprendre gratament els seguidors de TV3 i el públic en general.

Ariadna Oltra és una figura clau a la televisió catalana, reconeguda per la seva feina periodística i la seva presència en programes informatius i de debat. La seva capacitat per manejar temes complexos i el seu professionalisme al set han estat fonamentals per al seu èxit. La família que ha format amb Txus Navarro reflecteix la solidesa de la seva vida personal, malgrat la constant exposició pública a causa de la seva carrera.

➡️ Gent

Més notícies: