Muntatge de fotos de Fran Rivera i Cayetano Rivera, tots dos somrients i, al costat, una imatge d'Eva González pixelada i amb interrogants
GENT

Fran Rivera, el motiu pel qual Cayetano Rivera va decidir divorciar-se per sorpresa

Segons han revelat a 'Así es la vida', Fran Rivera i el seu germà Cayetano fa anys que estan distanciats

La relació entre Fran Rivera i el seu germà Cayetano no és tan bona com semblava a primera vista. I encara que ara el seu distanciament és més que evident, la veritat és que la seva suposada enemistat ve de lluny.

Aquest dimarts 26 de desembre, Así es la vida, ha dedicat part de la seva emissió a comentar aquest conflicte familiar. Moment en què han tret a la llum el possible motiu pel qual el fill petit de Carmina Ordóñez va decidir divorciar-se de Blanca Romero.

Després de recordar les declaracions de Fran Rivera a ¡De Viernes!, José Antonio Avilés ha estat el primer a parlar. El col·laborador ha volgut posar el focus sobre la suposada història que s'hi amaga després de l'enemistat d'aquests dos germans.

"Cayetano no va torejar a la Goyesca perquè Fran es va negar perquè alguna cosa va passar", ha explicat l'exconcursant de GH VIP 8. Tot i això, ha estat la confessió de Makoke la que ha generat un gran enrenou.

Muntatge de fotos de Cayetano Rivera i Fran Rivera, tots dos amb rostre seriós
Segons Makoke i José Antonio Avilés, l'enemistat dels germans té l'origen en una dona | Europa Press, e-noticies.cat

Després de donar per veraç la informació del seu company, l'exdona de Kiko Matamoros ha volgut donar més informació sobre això. Segons ha confessat, el suposat distanciament de Fran Rivera i el seu germà tindria el seu origen en una dona: Blanca Romero.

Fran Rivera i el seu germà, enemistat des de fa anys per Blanca Romero: “Sempre hi ha hagut un estira-i-arronsa entre ells”

Tal com han revelat José Antonio Avilés i Makoke al programa Así es la vida, la relació entre Fran Rivera i el seu germà ha passat per diversos alts i baixos. Però l'origen de la seva enemistat estaria directament relacionada amb l'arribada a les seves vides de Blanca Romero.

Després d'escoltar la informació del seu company, l'exmodel ha volgut posar el colofó a aquesta història. Tal com ha assegurat la col·laboradora, “la no germanor entre ells comença quan Cayetano es casa amb Blanca Romero”. "Aquí comença l'enemistat", ha puntualitzat.

A més, Avilés ha assegurat que entre Fran Rivera i el seu germà sempre ha existit un “estira-i-arronsa”. I tot per alguna cosa que va passar entre “Fran i Blanca abans que ella estigués amb Cayetano”.

Imatge de Cayetano Rivera amb Blanca Romero el dia del seu casament
Segons han revelat, Blanca Romero va tenir un acostament amb Fran abans de casar-se amb Cayetano | holacom

“Hi va haver un flirteig que no va sortir a la llum pública i hi va haver gent a qui no li va agradar que Cayetano acabés amb Blanca Romero”, ha afegit José Antonio a continuació.

Per la seva banda, Makoke ha volgut aportar una dada més relacionada amb aquest conflicte familiar. Segons ha revelat, al seu moment a Carmina Ordóñez no li va agradar gens que el fill petit es casés amb l'actriu. I tot arran de l'acostament previ que hi va haver entre ella i Fran Rivera.

Després de conèixer tota aquesta informació, no seria desgavellat pensar que la pressió a què estava sotmès Cayetano Rivera acabés afectant el seu matrimoni amb Blanca.

Fran Rivera parla de la relació amb el seu germà a ¡De Viernes!: “Algunes vegades ens barallem”

Després de la seva primera i incendiària entrevista a la televisió, aquest 22 de desembre, Fran Rivera es va asseure al plató de ¡De Viernes! per aclarir tots els dubtes que van quedar sense resoldre. Entre aquests, la relació que manté actualment amb tots els seus germans.

Captura de Fran Rivera com a convidat de De Divendres a Telecincoo
Fran Rivera parla a '¡De Viernes!' sobre la relació que manté amb els seus germans | Mediaset

Després d'assegurar que amb Kiko Rivera i Julián Contreras “ara mateix no hi ha relació i no se l'espera”, el torero es va voler centrar en el seu germà Cayetano.

“Amb Cayetano he parlat per desitjar-nos bon Nadal.[…]Tinc una altra relació, algunes vegades ens barallem, unes altres vegades estem millor, però em truca i li truco. Tenim més coses en comú”.

Per la seva banda, fa uns dies, Cayetano Rivera va reaparèixer públicament per assistir al concert de Manuel Turizo. Moment que va aprofitar per pronunciar-se sobre la seva relació amb Fran Rivera: “Cal intentar fer el menor mal possible”.

“Jo tinc la millor relació que puc tenir amb cadascun. Hi ha vegades que uns ens emportem millor, discutim, no discutim. El més normal en totes les famílies”, va dir a continuació.