Muntatge de Cayetano Rivera amb Julián Contreras de fons
GENT

Cayetano Rivera té una nova il·lusió després de sortir la ruptura amb Julián Contreras

Després de confirmar-se el distanciament entre els germans Rivera, Cayetano Rivera rep una bona notícia relacionada amb la seva professió

Cayetano Rivera acaba de rebre una notícia que l'ha omplert d'il·lusió. Després de la dura entrevista que el seu germà Julián Contreras va concedir a ¡De Viernes!, confirmant la ruptura familiar, l'ex d'Eva González torna a somriure.

I ho fa en l'àmbit a què ha dedicat tota la seva vida: el toreig. Cayetano ha estat una de les persones clau en el gran esdeveniment que es prepara per al pròxim mes de juliol. Santander prepara la Feria Taurina de Santiago 2024 i el germà mitjà de Fran Rivera hi tindrà un paper protagonista.

La nova il·lusió de Cayetano Rivera: torejarà a la Feria Taurina de Santiago 2024

Cayetano Rivera és l'únic de la seva família que continua endavant amb la seva feina com a matador de bous. Fa unes setmanes, i coincidint amb el seu 47è aniversari, el vam veure torejar a Colòmbia, així obria la temporada taurina a la Feria de Manizales.

En aquell esdeveniment, fins i tot va arribar a sortir per la porta gran. Una alegria enmig de la polèmica entrevista de Julián Contreras, on va revelar la ruptura existent amb Fran i Cayetano. Però mentre la família continua travessant una crisi complicada, la carrera professional de l'ex d'Eva González va millor que mai.

Primer pla de Cayetano Rivera a la Corrida Picassiana de Málaga
Cayetano Rivera torejarà a la Feria Taurina de Santiago 2024, a Santander | Europa Press

Tal com ha informat La Razón, el fill mitjà de Carmina Ordóñez afronta un nou repte professional. Dimecres passat, 24 de gener, Cayetano va ser inclòs a la llista de toreros que participaran en la Feria Taurina de Santiago 2024, a Santander.

Es tracta d'una cita d'especial rellevància al món del toreig amb una gran repercussió mediàtica. El pare de Lucía Rivera compartirà arena amb unes altres figures com Roca Rey, Morante de la Puebla, Juan Ortega, Pablo Aguado i Daniel Luque.

L'esdeveniment va ser presentat a FITUR com un dels més importants dins de la setmana cultural de Santander. I no n'hi ha per a menys, ja que la capital càntabra és considerada com la gran Feria del Nord d'Espanya, per la seva tradició taurina.

Sens dubte, una molt bona notícia per a Cayetano enmig de la voràgine causada per les intervencions televisives de Fran i Julián.

Cayetano Rivera també rebrà un reconeixement especial

La participació de Cayetano en la Feria de Santander no ha estat l'única bona notícia que ha rebut el torero. El pròxim 16 de febrer tindrà lloc el lliurament de premis de la feria 2023 i el fill de Paquirri rebrà un reconeixement especial.

Concretament, per la seva actuació a la 'corrida' celebrada el 25 de juliol de 2023 on la seva ràpida reacció va salvar la vida de Roca Rey. Retrotraiem aquella tarda quan Rey es va trobar acorralat per un toro. En aquell moment de tensió i terror, Cayetano no ho va dubtar i va saltar a l'arena sense capot per salvar la vida al seu company.

Cayetano Rivera amb rostre somrient torejant en la plaça de toros de València
Cayetano Rivera també rebrà un reconeixement especial el 16 de febrer | Europa Press

L'ex d'Eva González va agafar l'animal per la banya, i va aconseguir que el peruà es posés fora de perill. La seva acció no va estar exempta de risc, ja que Cayetano també va patir l'empenta del toro que el va fer saltar pels aires.

“Cayetano té dos collons, no s'ho pensa dues vegades”, va comentar Curro Vázquez, el seu apoderat. És per això que d'aquí a unes setmanes serà guardonat als premis de la feria 2023 que se celebrarà a l'Ajuntament de Santander.

Un reconeixement públic que contrasta amb les paraules que li va dedicar el seu germà Fran quan el va qualificar públicament de “pocatraça”. “Cayetano, de cama, no és àgil, és pocatraça i, com que té tant de valor i es queda encallat, el toro l'enganxa”, va arribar a manifestar. Unes declaracions sobre les quals Cayetano va preferir no aprofundir i va optar per una posició prudent per no avivar més les polèmiques familiars.