Muntatge de primer pla amb Fran Rivera i el seu germà Cayetano

GENT

Cayetano Rivera té un altre gest que evidencia el seu distanciament amb Fran Rivera

Cayetano s'ha presentat al 40 aniversari de Kiko Rivera, aliè als problemes amb el seu germà Fran Rivera

Cayetano Rivera ha estat un dels convidats estrella al 40 aniversari del seu germà Kiko Rivera, presumint així de com estan d'units.

Una celebració molt especial en què no sorprèn que Fran Rivera no hi hagi estat present, i més tenint en compte que la relació entre Fran i Kiko sembla estar completament trencada.

Tot i l'acostament que havíem vist entre els germans, unes declaracions revifaven el conflicte. Els continus atacs de Fran a Isabel Pantoja, no van fer gens de gràcia a Kiko Rivera.

Cayetano Rivera somrient amb vestit negre i corbata blava
Cayetano Rivera ha assistit al 40 aniversari de Kiko Rivera | GTRES

D'aquesta manera, Kiko deixava ben clar que la seva relació és completament nul·la i no importa el que Fran hagi de dir.

"Trenca el que ja està trencat! El meu germà m'importa ben poc. No en vull saber res", sentenciava implacable.

"Per ell no soc el seu germà. Pensa que la seva educació és millor i menysprea la meva", acusava Kiko a Fran. I li retreia que no va estar al seu costat quan estava realment malament.

Mentre que, d'altra banda, la relació amb Cayetano sempre ha estat més fluida. El torero hauria intentat mesurar enmig del conflicte, encara que això acabava jugant en contra.

Cayetano Rivera amb americana i Fran Rivera amb jaqueta seriosos
La relació entre els germans no passa pel millor moment | GTRES

Cayetano Rivera, convidat d'honor a l'aniversari de Kiko Rivera

Sobre ell, Fran Rivera assegurava que hi ha vegades en què es porten millor i d'altres pitjor. Però, tot i això, "aconsegueixen tirar-ho endavant".

Sobretot, de cara a la relació entre els fills, ja que esperen que els cosins mantinguin una bona relació. Una cosa davant del que Cayetano també feia entendre que no hi havia cap problema amb el seu germà Fran.

Història d'Instagram de Kiko Rivera del 31 d'octubre de 2023 en què surt parlant sobre l'Oktober Fest
Kiko Rivera celebra el seu aniversari envoltat d'éssers estimats | Instagram, @riverakiko

"Que no, que no hi ha problema amb ell. Hi ha bona relació. No entenc aquest afany de buscar sempre un problema", confessava Cayetano a la revista ¡Hola!.

Tot i això, els seus actes podrien apuntar a tot el contrari. A més, el mateix Fran deixava ben clar que la seva única família eren la seva dona i els seus fills.

Per tant, tot el que quedés fora d'aquest cercle estret no li importava gens ni mica. Això també es pot aplicar al seu altre germà, Julián Contreras, amb qui manté una guerra constant.