Primer pla de Marta Chávarri amb ulleres de sol a una imatge d'arxiu
GENT

La causa de la mort de Marta Chávarri: Ana Rosa i Susanna Griso ho aclareixen

Marta Chávarri ha mort als 62 anys

Marta Chávarri va ser una de les dones protagonistes de la premsa del cor a les dècades dels anys 80 i 90. No obstant, avui lamentablement torna a ser notícia. Diem lamentablement, perquè ha mort.

Marta Chávarri, que tenia 62 anys, ha estat trobada sense vida al seu domicili . Aquesta inesperada mort ha generat molt enrenou i una gran consternació. Ràpidament han començat a sorgir informacions sobre la causa de la pèrdua.

En aquests moments, tant Ana Rosa Quintana com Susanna Griso en els seus respectius programes han vingut a aclarir en certa mesura què ha passat.

Marta Chávarri i les primeres sospites de la causa de la seva mort

La que fos marquesa de Cubas, després del matrimoni amb Fernando Falcó, fa anys que estava totalment allunyada de la premsa rosa. Després dels seus 'escàndols' i matrimonis que van generar tant enrenou mediàtic dècades enrere, mantenia una vida discreta i centrada en els seus familiars i amics. Tant és així que públicament amb prou feines se'n sabia res.

Però avui tràgicament Marta ha tornat a ser notícia després de descobrir-se que ha estat trobada sense vida al seu domicili madrileny. Aquesta informació és la que Ana Rosa ha donat als seus espectadors al seu programa mostrant-se realment commocionada pels fets. I després ha vingut a posar sobre la taula diverses possibles causes que Chávarri hagi perdut la vida així.

Marta Chávarri seriosa al carrer
Marta Chávarri ha commocionat tothom amb la seva mort | GTRES

Exactament, ha dit: “Últimament ella havia tingut molt bones notícies: les noces del seu fill i acabava de ser àvia. No sabem si ha tingut un problema cardíac o si tenia una malaltia. Li ha passat alguna cosa sola a casa seva, no li ha donat temps d'avisar ningú i l'ha trobada la seva dona de casa”.

"Li donem el condol des d'aquí al seu fill".

La darrera hora de l'origen de la mort de Marta Chávarri

La mort de Marta Chávarri, com és lògic, ha generat tant regirat que tots els mitjans se n'estan fent ressò. Per aquesta raó, Susanna Griso a Mirall Públic també ho ha abordat. En concret, en aquest espai d'Antena 3 s'ha aclarit una mica més la causa d'aquest fet tràgic.

Un col·laborador del programa és el que ha deixat de manifest que hi ha una cosa certa. Se sap que ha perdut la vida per causes naturals, ja que “s'ha certificat que no hi ha hagut signes de mort violenta”.

En aquest punt, és on la presentadora ha afirmat que, partint d'aquesta premissa, la teoria que cobra més pes és que ha mort en patir un atac cardíac. I és que ha exposat: “Si és mort natural, un infart, aquestes coses de vegades no avisen. No sabem si ha estat un infart o no, però és el primer que et ve al capdavant”.

“Les malalties cardiovasculars són la causa principal de mort entre les dones. Ho és encara que no hi posem gaire el focus”.

Muntatge d'Ana Rosa Quintana i Susanna Griso a Espejo Público mirant a càmera
La causa de la mort de Marta Chávarri ha estat analitzada per ambdues presentadores als seus respectius programes | Mediaset, Atresmedia

Aquest plantejament sobre Marta Chávarri ha fet que Griso recordi un dels episodis més durs de la seva vida. Ens estem referint a la mort sobtada de la seva germana el 2019, la notícia del qual ella va rebre estant en plató i en ple directe.

Sobre això ha manifestat: “La meva germana va morir de nit. Va morir un dia de molta calor i després d'haver estat fent més exercici del que era habitual”.

Això sí, les conjectures han anat en augment, encara que Paloma Barrientos ha estat la que ha donat l'última hora. Ho ha fet a El programa d'AR afirmant: "Marta ha mort per un infart cerebral, la mateixa malaltia que la seva mare. Des de fa dies havia patit forts mals de cap".