Primer pla de Mercedes Milá, enfadada durant la seva entrevista a 'Sálvame Deluxe' a Telecinco

Mercedes Milá té clar per què ja no tornarà a Telecinco després de l'última hora

Mercedes Milá ha estat tan clara i directa com sempre

Mercedes Milá és una de les presentadores que ha fet història a Telecinco en posar-se al capdavant del primer reality: Gran Hermano. El va conduir durant 15 anys, fins que va decidir deixar-ho per sempre. Des de llavors, tret d'alguna feina puntual, ha estat lluny de Mediaset.

A més a més, Mercedes té clar que ja no tornarà al grup. No hi tornarà perquè ha passat una cosa que li ha provocat una indignació enorme.

Mercedes Milá exposa la raó per la qual el seu retorn a Telecinco no passarà

Mercedes Milá ha estat notícia aquests dies per les seves declaracions dures cap a Bertín Osborne, però també perquè durant unes hores ha tornat a Mediaset. Ho ha fet per ser la convidada de luxe de l'últim programa del Deluxe. I la veritat és que la seva presència no ha defraudat.

La periodista catalana ha parlat de la seva marxa de la tele afirmant que “vaig decidir anar-me'n perquè em trobava malament i no hi podia continuar. Per mi no va ser un desvergonyiment i ningú va decidir per mi”.

Ella ha deixat clar que per ella mateixa va prendre la determinació de concloure el seu camí davant de les càmeres. I això és tot el contrari que ha passat amb el Deluxe Sálvame, tots dos programes de La fábrica de la tele han estat retirats per decisió de la cúpula de Telecinco.

Mercedes Milá parlant a l'últim 'Deluxe'
Mercedes Milá ha parlat clar i net de l'eliminació dels dos emblemàtics programes de Telecinco | Mediaset

Davant l'eliminació dels dos espais, Mercedes s'ha mostrat molt ferma i contundent, i ha deixat de manifest que el que ha passat li ha fet tenir clar que no tornarà a Mediaset. Les seves paraules exactes han estat aquestes: “Havia d'estar en aquest últim programa per solidaritat i afecte. I, a més, perquè crec que és un tema ideològic”.

“Això és un assumpte ideològic. Ja no és que s'acaba un format, aquí cal militar. I jo milito amb la llibertat, amb l'opinió, amb la creativitat, amb l'espectacle i amb la feina ben feta”.

D'aquesta manera, Milá ha carregat contra la directiva de la cadena en indicar que ha actuat així per simples criteris polítics. Ha optat per retirar dos formats lliures, on s'advocava pel progressisme i la tolerància en tot moment. I això és una cosa que ella no tolera ni accepta, i per això li resultaria impossible tornar a aquesta televisió.

Mercedes Milá envia més indirectes a Mediaset

Mercedes Milá, que també ha parlat de Jorge Javier, no ha volgut acabar la seva entrevista sense enviar més atacs directes cap a Telecinco. Concretament, cap al directiu Borja Prado. I ho ha fet a través d'un missatge que ha donat a tots els integrants del Deluxe i de La Fábrica de la tele.

Exactament ha afirmat: “El que vull dir per anar-me'n és que tingueu sort tots els que rebeu un sou d'aquesta productora i els seus creadors. Tirareu endavant i la vida està al davant. No us poseu en pla nostàlgics”.

“Si aquí no us ha sabut entendre'n algú, no us preocupeu. Us entendran allà, uns altres”.

Mercedes amb aquestes paraules ha aconseguit els aplaudiments i crits dels col·laboradors del programa, així com també els de molts espectadors que no han dubtat a fer servir les xarxes socials per deixar-ho de manifest. Li han escrit missatges com ara: “Què gran ets”, “Bufa!” i “Estupenda, amb classe, llesta, directa i sense complexos”.

Mercedes Milá en el programa 'Sálvame Deluxe' del dia 14/07/2023
Mercedes Milá ha estat molt contundent contra la direcció de la cadena | Telecinco

Sense oblidar tampoc: “Si és que és una deessa televisiva”, “Quin revés més directe a Borjamari”, “Ole els teus 'webs'” i “Molt bé, Mercedes. Ningú no ens tanca la boca perquè som un país democràtic”.

I també s'hi uneixen: "Ha dit educadament allò que tota l'audiència pensa" i "M'agrada la gent que parla sense por".