Primer plànol de Carmen Borrego amb rostre preocupat en l'extint programa 'Viva la vida' de Telecinco

Carmen Borrego: publiquen unes imatges del seu exmarit que podrien canviar-ho tot

Carmen Borrego, bocabadada en veure les impactants fotografies

Quina exclusiva ha llançat avui, dimecres, la revista Semana. I és que aquest mitjà digital ha publicat unes imatges que, ja us confirmem que estan donant molt de què parlar, sobre el fill de Carmen Borrego i la seva dona.

Unes fotografies que podrien canviar-ho tot per a Carmen Borrego, que ja sabem que aquest assumpte és força dur per ella. La filla de María Teresa Campos ha pogut conèixer el seu net i sembla que, de moment, les aigües estan calmades amb el seu fill i especialment amb Paola, la seva nora.

Però bé, tornem al tema. La qüestió és que Semana ha mostrat unes imatges on apareixen José María, Paola Olmedo i el seu net que, sens dubte, hauran deixat de pedra la nostra estimada Carmen Borrego.

La raó? Que no només aquestes instantànies tenen aquests tres protagonistes, sinó que també apareix una altra persona que coneix molt bé Carmen Borrego.

Per què no surt Carmen Borrego a les imatges?

A Carmen Borrego no li deu haver fet gaire gràcia veure unes imatges on apareixen el seu fill, la seva nora i el seu net acompanyats d'una persona amb qui no té una bona relació. Ens estem referint al seu exmarit, Francisco Almoguera , amb qui té una mala relació des que es van separar ja fa més de 20 anys.

I és que a les imatges publicades per Semana, es veuen clarament els pares recents, José María i Paola , passejant al costat de l'exmarit de Carmen Borrego, que portava en braços el petit Marc.

Però si ens fixem més detingudament, podem veure que Almoguera està xiuxiuejant alguna cosa al seu estimat net. Per descomptat, una escena familiar molt tendra que no hi ha cap dubte que a Carmen Borrego li hauria encantat protagonitzar.

En el cas de Carmen Borrego, això de moment no pot ser perquè les coses amb el seu fill encara estan tenses, tot i que ara estan units pel bé del nadó. Tampoc és possible perquè no podem oblidar que Carmen Borrego manté una relació molt complicada amb la seva nora, a diferència de Francisco Almoguera, que sembla que Paola l'adora.

Captura de 'Sálvame' amb Carmen Borrego plorant al plató
Carmen Borrego estarà dolguda amb el seu fill i la seva nora. | Mediaset

De manera que Carmen Borrego no les té totes per estar en aquesta mateixa posició que el seu exmarit.

Mentre la parella “deixa” Almoguera estar en públic amb el seu fill, Carmen Borrego, per la seva banda, no té tanta via lliure per fer això. De fet, amb prou feines va aconseguir anar a visitar el petit Marc a l'hospital, per la qual cosa no hi ha tanta probabilitat (almenys de moment) que ella protagonitzi una escena familiar com aquesta.