Primer pla de Carmen Borrego mirant a càmera amb el rostre seriós

Carmen Borrego també va parlar de Marta Riesco: la notícia que va donar a 'Sálvame'

Carmen Borrego va compartir amb tota l'audiència d'aquest programa una informació inesperada sobre la comunicadora

Carmen Borrego va compartir a Sálvame una notícia de Marta Riesco que va deixar sense paraules més d'un. A principis de febrer de 2022, va passar una cosa que va col·locar l'exreportera de Telecinco al centre del disparador.

Després que la relació sentimental d'Antonio David i la periodista sortís a la llum, Rocío Flores no va dubtar a pronunciar-se públicament sobre aquesta delicada situació familiar.

Pla mitjà Rocío Flores amb rostre sorprès en 'El Programa de Ana Rosa'
Rocío Flores va titllar Marta Riesco de traïdora | Telecinco

La noia va acudir al plató de El programa de AR després de l'operació de pit a què es va sotmetre amb Olga Moreno. En aquell moment, la 'influencer' no va tenir objeccions a l'hora de qualificar de "traïdora" Marta Riesco.

La veritat és que, després de com s'havien desenvolupat els esdeveniments, Rocío va assegurar que no volia "saber res" d'ella ni del seu pare. "Si parlo sobre el que jo he viscut, cau Espanya", va afegir a continuació.

Després d'aquestes declaracions polèmiques, Carmen Borrego va voler compartir amb l'audiència de Telecinco tota la informació que en coneixia. I, com era d'esperar, va fer públiques totes aquestes dades al plató de Sálvame.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Carmen Borrego va compartir l'exclusiva a 'Sálvame': "Es va posar com una fera"

Carmen Borrego va ser testimoni de la reacció que va tenir Marta Riesco en assabentar-se de les dures paraules que li havia dedicat Rocío Flores a El programa de AR. Gràcies a aquest moment, la petita de les Campos va poder revelar què és el que va passar en aquell moment.

L'amistat entre la reportera i la filla de l'extertulià es va trencar quan la noia va saber la nova relació del seu pare, que va quedar clara a principis de febrer de 2022.

Encara que Rocío sempre havia intentat mantenir-se, durant una de les seves intervencions al matinal de Telecinco no va dubtar a titllar Marta Riesco de "traïdora". Unes paraules que, segons Carmen Borrego, no li van semblar gens bé a la comunicadora.

Tal com va confessar la germana de Terelu Campos a Sálvame, l'exparella del 'youtuber' es va assabentar de totes aquestes declaracions des de la redacció de El programa de AR. Moment que la col·laboradora va poder presenciar en primera persona.

Muntatge en primer pla de Marta Riesco i Carmen Borrego felices
Carmen Borrego estava amb Marta Riesco quan la reportera es va assabentar d'aquestes declaracions | GTRES, Europa Press, E-Noticies

Segons va recordar Carmen Borrego, hi va haver "un moment en què tots miren Marta". "Hi ha un moment en què ella fa escarafalls", va assegurar a continuació.

Tot i això, el que va acabar per vessar el got va ser quan Rocío Flores "l'acusa de traïció". "Hi ha un moment en què Marta no pot més, agafa el mòbil i surt corrent", va afegir la filla de María Teresa.

En aquest moment, Carmen Borrego va compartir amb l'audiència de Sálvame Lemon Tea una reflexió personal. "Se sent malament perquè creu que no ha traït ningú?", va preguntar en veu alta la col·laboradora del format.

Després d'explicar tot el que va presenciar aquell dia, la petita de les Campos va voler deixar clar que "el pitjor moment passa quan Rocío l'acusa directament de traïció". "Aquí es va posar com una fera", va sentenciar al final del seu relat.

Marta Riesco i Rocío Flores, en guerra fins al final

En els darrers dos anys, la relació entre Marta Riesco i Rocío Flores no ha estat del tot bona. Des del principi, la 'influencer' ha culpat la seva examiga de trencar el matrimoni del seu pare i Olga Moreno.

A finals de 2021, després de més de 20 anys junts, tots dos van decidir posar fi al seu matrimoni. I tot a conseqüència d'unes imatges reveladores.

Primer pla de Marta Riesco sortint d'un centre de bellesa de Madrid
Marta Riesco assenyala Rocío com a la culpable de la seva ruptura | Europa Press

S'hi podia veure l'excompany de Carmen Borrego sortint de la casa de la periodista. Segons sembla, mentre Olga Moreno era a Supervivientes, Marta Riesco i el 'youtuber' van començar la seva polèmica història d'amor.

Com es podia esperar, aquesta situació no li va semblar gens bé a Rocío, ja que sempre s'ha sentit molt unida a Olga. Tant és així que, més d'una vegada, s'hi ha referit com la seva "mare".

No obstant això, malgrat els seus intents per mantenir la cordialitat, a l'abril, Marta Riesco no va tenir objeccions a assenyalar la 'influencer' com la principal culpable de la seva ruptura.

"Vull comunicar-vos a tots que la meva relació ha acabat aquesta nit. Rocío Flores, espero que estiguis feliç, ja has aconseguit el que volies", va assegurar la periodista, a través de les xarxes.