Primer pla de Terelu Campos seria al funeral de Laura Valenzuela

Terelu es va enfadar amb Rocío Carrasco per alguna cosa relacionada amb Carmen Borrego

Terelu Campos va parlar clar i net d'allò que va passar amb l'hereva universal de 'La más grande'

Terelu Campos i Rocío Carrasco sempre han tingut molt bona relació. De fet, durant tots aquests anys, la presentadora ha estat una de les seves defensores públiques més grans. Tot i això, fa una mica més d'un any, va passar una cosa entre l'empresària i Carmen Borrego que va aconseguir distanciar-les.

El darrer 14 de maig de 2022, la família Campos va tornar a convertir-se en el centre de totes les mirades. I tot gràcies a l'esperada boda de José María Almoguera i Paola Olmedo.

Carmen Borrego i Terelu Campos juntes mirant a càmera
Terelu Campos es va pronunciar sobre l'absència de Rocío a la boda del seu nebot | GTRES

En aquell moment, la parella es va convertir en la protagonista de la portada de Lecturas d'aquella setmana, però no van estar sols. En aquesta exclusiva, també hi van participar totes les dones d'aquest mediàtic clan, inclosa Terelu Campos.

Tanmateix, va ser Carmen Borrego qui va tenir un paper fonamental en aquest enllaç. "He preparat la boda del meu fill com si fos la seva primera comunió", va confessar la televisiva en aquest reportatge.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

No obstant això, i malgrat que tot va sortir a boca què vols, hi va haver una absència que no va passar desapercebuda, la de Rocío Carrasco. Encara que al principi la petita de les Campos no li va donar gaire importància, després de la boda, Terelu Campos s'hi va voler pronunciar.

Per això, durant l'emissió de Sálvame del 16 de maig passat, la presentadora no va poder evitar mostrar el seu enuig per això que havia passat. "A mi normal no em sembla".

Terelu Campos es va enfadar amb Rocío, per això que va passar a la boda del seu nebot

Dies abans de celebrar aquest enllaç, la germana de Terelu Campos va voler justificar l'absència de tres persones fonamentals per a ella. Tal com va revelar, ni Fidel Albiac ni Rocío acudirien a aquesta cita:

"Rocío no ve perquè no pot, perquè té coses a fer, i Belén ja sabem com està. Rocío no pot venir a la boda i no tinc cap problema, potser, el teniu vosaltres. Jo, per descomptat, no en tinc cap".

Tot i això, dilluns, 16 de maig de 2022, Terelu Campos va voler compartir, amb l'audiència de Sálvame, el que opinava sobre això. Després de veure la seva germana afectada per l'absència de Carrasco, la comunicadora no va poder evitar mostrar el seu descontentament.

Muntatge en primer pla de Terelu Campos i Rocío Carrasco serioses vestides de blanc
Terelu Campos no va entendre la decisió que va prendre Rocío Carrasco | Mediaset, e-noticies.cat

La presentadora va assegurar que l'absència de Rocío no li "va semblar normal". I molt més després de la relació de gairebé família que han tingut durant tots aquests anys.

Per això, i a diferència de Carmen Borrego, a Terelu Campos sí que la va molestar la decisió que va prendre la seva gran amiga. Una cosa que va voler deixar clara durant l'emissió del format.

Després de confessar que no sap quina és l'explicació que Carrasco ha donat a la seva germana, la comunicadora va assegurar que no li va semblar "normal" el que havia passat:

"No sé quina és l'explicació que han donat, potser me la donen i és normal. Tampoc he trucat per demanar-la, però a mi normal no em sembla i això no pot molestar ningú".

Primer plano de Terelu Campos muy enfadada en 'Sálvame'
Terelu Campos sentencia la decisió que va prendre la seva amiga | Mediaset

En aquest moment, Terelu Campos va voler justificar les seves paraules. Per això, ha deixat molt clar que, "igual que no em molesta que no vinguin, a ells no els pot molestar que a mi no em sembli normal".

A més, va confessar que no va voler indagar més en el tema per evitar un conflicte entre aquestes dues conegudes famílies. "No m'ha entrat la curiositat, perquè potser això provoca un frec per part meva", va afegir a continuació.

Finalment, i en un intent per explicar la seva reacció, Terelu Campos va assegurar que, per a ella, el més important és la família. "El que em facin a mi, em fa mal, però el que facin als meus… Jo veig una cosa que no és justa amb un company i em parteixo la boca".