Primer pla de Carmen Borrego mirant a càmera amb el rostre seriós

Carmen Borrego revela com ha estat l'estiu de María Teresa Campos

Carmen Borrego s'ha pronunciat sobre l'estat de María Teresa Campos

Carmen Borrego ha passat un dels seus estius més complicats, sense feina i fent front al drama familiar. A més, el delicat estat de la seva mare, María Teresa Campos, fa que la situació sigui encara més difícil.

Una cosa sobre la qual Borrego no ha dubtat a pronunciar-se obertament. D'aquesta manera, la germana de Terelu Campos ha donat detalls sobre com ha passat l'estiu la veterana presentadora i l'empitjorament del seu estat.

Davant els reporters, la col·laboradora ha confessat que està molt relaxada després de tornar de la platja, però continua amb els ànims molt baixos. "Hi ha poc per celebrar", s'ha lamentat.

Carmen Borrego seria i María Teresa Campos feliç en una foto de Nadal
Carmen Borrego parla sobre la seva mare, María Teresa Campos | Europa Press

A més, sembla que Carmen decidia avançar la tornada de les vacances per poder estar amb la seva mare i també acompanyar la seva germana el dia del seu aniversari.

"Ha estat molt tranquil, estarem juntes i poca cosa més", comentava sobre la celebració familiar. Tot i que, això sí, es negava a pronunciar-se sobre el disgust que s'han emportat davant la cancel·lació de l'homenatge que li volien fer a María Teresa Campos a Telecinco.

Així com tampoc ha dit res sobre el distanciament amb el seu fill i la seva nora, Paola Olmedo. Un tema sobre el qual es nega a parlar, per por de complicar encara més les coses.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Carmen Borrego parla sobre l'estat de María Teresa Campos

"No estem per a gaire festa", assenyalava respecte a la delicada situació que travessen les Campos. "La nostra prioritat és ella i que estigui bé".

De la mateixa manera, Borrego ha negat del tot que estigui enfonsada o hagi passat el pitjor estiu de la seva vida. "És complicat, ens hem hagut de fer torns per cuidar la meva mare, però és una cosa que els passa a moltes famílies", ha explicat respecte a com ha passat l'estiu la matriarca del clan.

Primer pla de Carmen Borrego a 'Gran Hermano VIP' a punt de plorar
Carmen Borrego, molt preocupada per l'estat de la seva mare | Mediaset

"Jo continuo amb la meva vida, amb la meva feina, però no hi ha cap drama", ha sentenciat contundentment. "Hi ha molta gent que està molt pitjor. Deixem de queixar-nos i siguem realistes", ha demanat als mitjans.

"Tenim un problema familiar que ens té fastiguejats, però tenim moltes altres coses que molta gent no té. No ens compararem amb ningú, perquè hi ha gent que ho passa pitjor", ha conclòs definitivament.