Primer pla de Terelu Campos amb rostre d'enfadada en 'Sálvame'

Terelu Campos: què està explicant sobre la salut de María Teresa Campos

María Teresa Campos ha ingressat a un hospital de Madrid i el seu estat "és greu"

Terelu Campos, fent gala de la professionalitat que sempre l'ha caracteritzat, s'ha posat en contacte amb diversos periodistes les últimes hores. Ha explicat que l'estat de salut de la seva mare no és bo i ha donat alguns detalls per intentar calmar la tensió. María Teresa Campos ha ingressat d'urgència en un hospital madrileny i Telecinco assegura que "està greu".

Terelu Campos sempre ha estat molt pendent de la salut de María Teresa, sobretot en els darrers temps. La comunicadora va desaparèixer de la pantalla petita d'un moment a l'altre. Tot i això, el seu talent continua intacte i té a l'esquena una legió de seguidors que està desitjant que es recuperi d'aquest ensurt.

Nuria Marín ha explicat a Socialité el que està explicant Terelu Campos sobre l'estat de salut de María Teresa. La Núria també li ha posat un missatge, però assegura: "A mi no m'ha contestat, però ho entenc".

Muntatge de Terelu Campos i Maria Teresa Campos somrient a càmera
Terelu Campos s'ha pronunciat sobre la mare | GTRES, E-Noticies

Segons explica Nuria, Terelu "està responent en ordre de recepció" i aclarint què està passant. "Està dient que està molt malalta, és normal que encara no hagi respost tots els missatges. Recalca que no ha negat res i que mai ho ha hagut d'amagar".

Seguint les dades de Socialité, Terelu "assegura que estan fent proves a la seva mare que ha estat ingressada d'urgència en aquest hospital, en estat molt greu".

Terelu Campos resol els dubtes sobre Maria Teresa Campos

María Teresa Campos, segons han explicat a Socialité, està sotmetent-se a unes proves i ha ingressat d'urgència. El seu estat ha fet saltar totes les alarmes, per això Terelu s'ha vist en l'obligació d'explicar què passa. El primer que ha deixat clar és que ni ella ni Carmen Borrego no han amagat mai res.

Terelu Campos plorant i tapant-se el nas amb la mà mentre mira a càmera
Terelu Campos està preocupada per Maria Teresa Campos | Mediaset

Terelu, molt preocupada, ha reconegut que la seva mare “està molt malalta”. Nuria Marín ha explicat que Carmen Borrego està amb els nervis a flor de pell, ja que és molt emocional i la situació és seriosa.

Terelu ha explicat que no pot parlar gaire perquè "primer han de parlar els metges". Nuria Marín, l'encarregada d'explicar què està dient Terelu, ha tret una clara conclusió. Creu que cal esperar: "De moment hi ha molt d'hermetisme amb l'estat de salut de María Teresa".