Primer plànol de Carmen Borrego amb rostre preocupat en l'extint programa 'Viva la vida' de Telecinco

Carmen Borrego decideix destapar el secret més ben guardat de Manuel Cortés

Carmen Borrego ha optat per trencar el seu silenci de forma dura i contundent

Carmen Borrego és col·laboradora de Superviventes i en aquest plató ha viscut situacions realment incòmodes. Sense cap dubte, la més difícil de totes ha estat la de fa uns dies quan es va viure una situació realment tensa per culpa de la família Bollo.

Carmen ha relatat què va passar amb el citat clan i com van haver d'actuar els altres davant del seu comportament. I això li ha suposat rebre els retrets de Manuel Cortés. Retrets davant els quals no s'ha quedat callada i ha procedit a desvetllar el secret que guarda aquell.

Carmen Borrego parla alt i clar

La col·laboradora de Sálvame va confessar fa uns dies que en una de les últimes gales de Supervivientes la tensió es va fer palpable al plató. Tot perquè els Bollo van carregar durament contra Isa Pantoja. És més, és que fins i tot no van dubtar a acostar-se al presentador, Carlos Sobera, per retreure-li la seva actitud.

Davant aquesta situació, Carmen va reconèixer que no va dubtar a agafar la Isa i treure-la per la porta de darrere quan va acabar el programa. Tot perquè la jove estava nerviosa i volia evitar que es pogués tornar a veure cara a cara amb els seus familiars.

Captura de 'Sálvame' del plató de 'Supervivientes' amb Raquel Bollo aixecant el dit a Carlos Sobera el 14 de juny de 2023
Carmen Borrego ha relatat la situació tan tensa que es va viure | Mediaset

Una versió la de Borrego, que va ser avalada per la defensora d'Artúr. Tot i que Raquel Bollo, la seva filla Alma i el seu fill Manuel Cortés la neguen. Tant és així que aquest ha titllat la germana de Terelu de ser una mentidera i una “pocavergonya”.

Carmen Borrego destapa el secret de Manuel

Carmen Borrego, davant les desqualificacions de Cortés i el que hagi intentat deixar-la en dubte, ha decidit defensar-se. Ho ha fet a Sálvame de manera ferma i contundent: “El primer que jo he de dir a aquest senyor és que no sóc ni una mentidera ni una pocavergonya. El que he explicat ho he suavitzat”.

“Sí que hi va haver molta tensió en aquest plató provocada per ells i per sa mare. I, sí, em vaig portar a Isa Pantoja. Però, sobretot, no sóc cap pocavergonya”.

En aquest punt, ella ha fet el pas de destapar el secret que té el Manuel i que l'està portant a comportar-se d'aquesta manera tan controvertida dins la televisió. I no és altre que seguir estant present a la petita pantalla. És clar, perquè és una manera 'fàcil' de guanyar diners i d'aconseguir més popularitat.

Exactament, ho ha deixat caure així: “Si tu dius que no t'hi vols dedicar, no sé per què has anat un concurs. I tampoc no sé per què has donat una exclusiva”.

Tot seguit, ha tornat a assenyalar a ell ia la seva germana de ser els responsables que segueixi havent-hi incomoditat a Supervivientes. Ho ha fet dient: “I ahir a la nit, vau tornar a crear tensió, perquè on sou, la creeu. Si no voleu que es parli de vosaltres, no havíeu d'haver anat a un concurs i no te'n marquis avui una exclusiva, perquè és totalment contradictori”.

“No sabeu comportar-vos en un plató de televisió, no sabeu respectar la feina dels professionals i us creieu més que ningú”.

Captura de 'Supervivientes' de Manuel Cortés al plato el 8 de juny de 2023
Carmen Borrego ha acusat Manuel Cortés de voler estar buscant més platós | Mediaset

Carmen Borrego no ha estat l'única que ha posat a la picota Manuel i el seu entorn, també ho ha fet Matamoros. Aquest ha afirmat: “Està bé que doni titulars, però que els doni amb substància i, sobretot, amb algun fonament. Dir que prendrà mesures judicials contra la seva cosina és un acudit dolent”.

“Ella no ha dit absolutament res i no són cosins de res. Una cosa és ser cosins, i una altra fer el cosí, que és el que ha fet aquest”.