Muntatge d'Adara Molinero a 'Supervivientes 2023'
GENT

Adara Molinero confessa alguna cosa de Jonan Wiergo que aclareix bastant la situació

Adara Molinero parla alt i clar sobre la seva relació amb l'influencer

Adara Molinero ha tornat a deixar tots els seguidors de Superviventes 2023 sense paraules en revelar una informació relacionada amb Jonan Wiergo. Unes declaracions que han revelat, d'una vegada per totes, una de les incògnites més grans del seu concurs.

Les instal·lacions de Mediaset España han obert les portes per rebre els cinc finalistes de l'edició més extrema d'aquest conegut reality.

Captura del programa 'Supervivents' del dimarts 20 de juny de 2023
Adara Molinero i els seus companys s'han enfrontat a una dura gala | Telecinco

Durant l'última emissió de Tierra de nadie, Adara Molinero i els seus companys han hagut d'enfrontar-se a una gala completament diferent de totes les que havien viscut fins ara.

Més enllà de competir en una nova prova de recompensa, els concursants han pogut veure i comentar tots els vídeos de la nit. Tot i això, un dels moments més destacats ha estat protagonitzat, una vegada més, per la guanyadora de GH VIP.

I és que a Adara Molinero no li ha tremolat la veu a l'hora de confessar una dada sobre Jonan. Informació amb què ha aclarit, per fi, la situació tan delicada que es va generar a Hondures durant els últims dies.

Adara Molinero pren una decisió important

Adara Molinero no ha tingut cap problema a l'hora de confessar que Jonan ha estat el seu suport principal en aquesta aventura. I és que, malgrat l'estreta relació que va tenir amb Asraf durant els primers mesos, la noia s'ha decantat de manera clara per l'influencer.

Durant l'última gala de Tierra de nadie, l'organització de Supervivientes els ha fet una compromesa pregunta als cinc semifinalistes: "Amb qui t'agradaria arribar a la final?".

Tot i que la seva amistat s'ha refredat les últimes setmanes, Asraf Beno té molt clar que Adara Molinero seria la candidata perfecta. "Sempre ens hauria agradat en el seu moment arribar a la final junts, i així ho sento", ha assegurat el model.

Jonan Wiergo i Adara Molinero parlant en una illa de 'Supervivientes 2023', tots dos amb cares de resignació
Adara Molinero escull Jonan i s'oblida d'Asraf | Mediaset

Tot i això, i malgrat les boniques paraules del col·laborador, 'la reina dels realities' ha inclinat la balança a favor de l'influencer. Oblidant-se per complet del que ha estat el seu gran suport dins del reality:

"Amb Jonan. Ho hem somiat un milió de vegades des del principi, ha estat la nostra motivació i el nostre motor. Seria increïble i en gaudiríem molt".

Per part seva, Wiergo no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora d'escollir la seva gran amiga, Adara Molinero. I és que, segons ha revelat, li faria “molta il·lusió que un dels dos ens emportéssim el premi”.

Però el jove ha volgut fer un pas més i, a diferència de la seva companya, ha volgut esmentar un altre nom. "Una altra persona que m'agradaria i que a més s'ho mereix és Asraf".

Adara Molinero fa les paus amb Asraf

Tot i no haver-lo escollit per arribar a la final junts, Adara Molinero ha acabat aquesta experiència de la millor manera possible: fent les paus amb Asraf.

Després d'assegurar que, en diversos moments, s'ha sentit molt sol, la parella d'Isa Pantoja ha aprofitat l'ocasió per dedicar unes paraules a la seva companya. Segellant així la pau amb l'únic suport que ha tingut en aquests tres mesos de concurs:

Imatge de Adara Molinero i Asraf Beno fent-se una abraçada en 'Supervivientes 2023'
Adara Molinero fa les paus amb el model | Mediaset

"Encara que hàgim tingut problemes, durant les setmanes que vaig passar amb tu, hem congeniat molt, hem xerrat moltt i ens coneixem perfectament. Soc una persona a qui costa obrir-se i expressar els seus sentiments, però amb tu vaig aconseguir connectar i que em coneguin més, així que gràcies".

Després d'escoltar Beno, Adara Molinero s'ha aixecat del seu seient per donar una sentit abraçada al seu company. "Gràcies a tu també, perquè m'he portat moments increïbles amb tu. Tu també em vas escoltar i em vas recolzar", ha assegurat, amb un gran somriure.