Primer pla de Belén Rodríguez mirant a càmera amb expressió trista al plató de 'Sálvame Deluxe'

Belén Rodríguez confirma una informació que no agradarà res a Carmen Borrego

Belén Rodríguez ha parlat d'un assumpte delicat per a la família Campos

Belén Rodríguez ha tingut molts problemes amb Carmen Borrego, tot i que en el passat van ser grans amigues. No obstant això, va ser una persona molt important a la vida de Maria Teresa Campos i les seves filles van voler que se n'acomiadés. Quan va arribar a l'hospital on hi havia la presentadora va poder retrobar-se amb Carmen i es van fondre en una abraçada tendra.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Belén Rodríguez va explicar que el comportament del fill de Carmen Borrego va ser brillant, però ara n'ha donat més dades. Això no és el que molestarà la família Campos, ja que Rodríguez ha continuat defensant José María Almoguera. El problema és que ha confirmat una notícia que Carmen desconeixia i que farà parlar molt.

Muntatge de Belén Rodríguez i María Teresa Campos amb cares de preocupació
Belén Rodríguez té moltes dades sobre María Teresa Campos | Europa Press

Betlem, en estar tan integrada a la vida de Maria Teresa, es va fer molt amiga de Gustavo Guillermo, el xofer de la presentadora. Gustavo està a concursant a Gran Hermano VIP i Rodríguez en té tots els detalls, així que no ha dubtat a compartir-los amb el públic. El conductor assegura que María Teresa el va animar a participar en el programa i les Campos ho neguen.

Belén ha confirmat que María Teresa s'hi va posar en contacte per dir-li que estava d'acord amb la faceta televisiva de Gustavo. Carmen Borrego s'ha posat en contacte amb Alejandra Rubio per donar el seu punt de vista, un punt de vista que contradiu Rodríguez.

Belén Rodríguez ho confirma: María Teresa volia Gustavo a la televisió

"A mi em va trucar Teresa i em va dir que convencés Gustavo per fer una entrevista perquè ella estava d'acord. Jo he estat testimoni que Teresa ha intentat que Gustavo se'n formés part perquè sabia que en un futur es quedava sense res" , declara Betlem. Alejandra Rubio promet que ni Carmen Borrego ni Terelu eren coneixedores d'aquesta informació i no creu que la seva àvia es comportés així.

Primer pla de Carmen Borrego amb rostre neutre en un esdeveniment
Carmen Borrego no té la mateixa informació que Belén Rodríguez | GTRES

Rodríguez promet que no està mentint i que Teresa volia que Gustavo treballés a la televisió, cosa que Carmen continua negant. Alejandra insisteix que María Teresa pretenia buscar una feina al conductor a la pantalla petita, però darrere de les càmeres. "Li va dir que fes un curs de producció perquè ella intentés ficar-lo en algun costat", assegura Rubio.

Rodríguez, sense entrar en discussions, li ha portat la contrària. Segons la seva versió, Carmen Borrego està equivocada perquè María Teresa volia veure el seu xòfer a Telecinco. "Faria una entrevista a la televisió i va caure, però Teresa el va animar i jo no tinc cap intenció de mentir en això".