Primer pla de Pilar Vidal amb rostre seriós a 'Sálvame Deluxe'

Pilar Vidal revela què ha fet Lydia Lozano al casament de Kiko Hernández

Pilar Vidal i Lydia Lozano han compartit habitació durant el casament de Kiko Hernández

Pilar Vidal és una de les millors periodistes del moment i està especialitzada en crònica social. Té a l'esquena una dilatada trajectòria, tant que és responsable de la secció del cor d'un mitjà de tiratge nacional. Ha treballat a Sálvame , on es va fer molt amiga de Lydia Lozano i per això han compartit habitació durant el casament de Kiko Hernández.

Pilar Vidal ha revelat el que ha fet Lydia durant la celebració: no ha deixat d'entretenir els seus antics companys. Les periodistes van arribar a Melilla amb 24 hores per poder gaudir de la preboda. Primer de tot van deixar les maletes a l'habitació que havien reservat i van tenir el primer incident: Es van quedar atrapades a l'ascensor.

Primer pla de Lydia Lozano asseguda al polígraf del programa 'Deluxe' mirant a càmera
Lydia Lozano està brillant fora de Telecinco | Mediaset

Pilar ha anat publicant una sèrie de vídeos que demostren que és la nova millor amiga de Lydia Lozano . Ha revelat que aquesta última dorm "amb antifaç i amb els cascos posats". El contingut que ha publicat no ha trigat a convertir-se en tendència i molts usuaris demanen que Telecinco creï un reality per a elles.

"Bona nit des de Melilla, des de l'hotel del casament. Per si algú volia comprovar si la Lydia i jo dormíem juntes: dormim juntes. Estem provant per si encaixem, però ella i s'ha quedat adormida", narra Pilar.

Pilar Vidal i Lydia Lozano, les protagonistes del moment

Les xarxes s'han rendit davant de les antigues col·laboradores de Sálvame i molts usuaris exigeixen que tornin a la petita pantalla. Pilar, en veure que el seu contingut estava tenint tant d'èxit, ha continuat compartint moments. També ha destapat que Lydia s'ha absentat del banquet durant uns minuts per anar a l'habitació i retocar-se el maquillatge.

Lydia Lozano és una experta generant entreteniment , per això ha participat en el joc, això sí: amb una gran cura. "Em taparé el vestit per protegir l'exclusiva", diu en un dels vídeos.

Vidal li ha preguntat: "Què hi guardes?". Al que ella respon: "Les meves extensions".

Pilar Vidal a 'Sálvame' amb uns auriculars posats
Pilar Vidal mostra la seva faceta més divertida | Mediaset

Pilar, que ara treballa a Y ara Sonsoles , ha aprofitat per promocionar el nou projecte de la seva companya. "Lydia dorm amb cascos i amb antifaç, si us plau no us la perdeu al proper reality de Netflix".

Les col·laboradores es coneixen des de fa molt perquè totes dues porten tota la vida dedicant-se a la crònica social. No obstant això, han establert un enllaç més especial durant el temps que han treballat a Sálvame .