Primer pla de Carmen Alcayde amb rostre seriós a 'Sálvame' l'any 2022

Carmen Alcayde confessa què els va dir als seus fills abans de 'Gran Hermano VIP'

Carmen Alcayde estarà incomunicada i no vol que la seva família pateixi per ella

Carmen Alcayde no ha trigat a convertir-se en una de les grans estrelles de Gran Hermano VIP. El preu que ha hagut de pagar no ha estat baix: S'ha de separar dels fills durant una llarga temporada. Abans d'entrar a la famosa casa de Guadalix de la Serra ha mantingut una conversa amb ells per explicar-los què passaria.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Carmen Alcayde fa molts anys que viu entre Madrid i València, la seva ciutat natal, per motius laborals. Però aquesta ocasió és diferent perquè no tindrà oportunitat de parlar amb els petits: la Lucía, l'Eduardo i l'Olivia. La periodista ha provat sort en molts formats i sempre n'ha sortit victoriosa, però continua tenint por i prefereix ser prudent.

Carmen Alcayde després de ser confirmada com a concursant de GH VIP
Carmen Alcayde està brillant a 'Gran Hermano VIP' | Mediaset

Carmen ha treballat molts anys comentant Gran Hermano VIP i té por de cometre errors de principiant. Per això ha parlat amb els fills abans de començar l'aventura. Ha revelat què els ha dit: "Són 24/7, ho he dit als meus fills, quina mare no és perfecta".

Carmen gaudeix del suport del públic i ja és una de les clares favorites. Durant la primera festa ha protagonitzat moments molt divertits, ja que estava angoixada perquè s'estava quedant sense veu. Tot i això, s'ha negat a tornar a l'habitació i n'ha donat el millor per entretenir els seus companys i el públic.

Carmen Alcayde va enviar un últim missatge abans de Gran Hermano

Carmen es va quedar sense cap projecte a Telecinco després de la cancel·lació de Sálvame. És artista i va tancar alguns espectacles per delectar els seus fans amb el sentit de l'humor, però Mediaset tenia altres plans per a ella. El càsting de Gran Hermano ha estat un secret fins a l'últim moment, per això la col·laboradora no ha pogut explicar res fins al final.

Kiko Matamoros, Lydia Lozano, María Patiño, Terelu Campos, Carmen Alcayde i Miguel Frigenti cantant al piano a Sálvame amb Alejandro Abad
Carmen Alcayde era una de les estrelles de 'Sálvame' | Mediaset

Alcayde gaudeix d' una relació molt estreta amb els seus seguidors i n'ha volgut acomiadar abans d' entrar a Gran Hermano . Va publicar un missatge molt especial al seu Instagram.

"Estic atacada dels nervis, sempre ho he comentat des de fora i ara em toca viure-ho des de l'interior . Espero no defraudar ningú i estar tan divertida com sigui possible. Si us plau, vull que em doneu suport perquè vull arribar fins al final i donar-ho millor de mi", va dir exactament.

Primer pla de Carmen Alcayde somrient a la càmera amb els cabells solts
Carmen Alcayde té moltes possibilitats de triomfar | GTRES

El que realment li importa és que la família no pateixi i sobretot que els seus fills entenguin que és un joc. Per això va parlar amb ells i els va explicar que el que passava dins de la televisió s'hi quedava. Sap que protagonitzarà diverses polèmiques perquè coneix com funciona el joc i no es pot permetre ocupar un discret segon pla.