Fotomuntatge de Carles Porta de 'Crims' amb el logotip de TV3
GENT

Carles Porta dona una sorprenent última hora sobre 'Tor', el seu documental de TV3

El periodista obre la porta a una segona temporada de la història, encara que amb uns requisits imprescindibles

Carles Porta no deixa de sorprendre. El periodista, que ha arrasat en audiències aquest any gràcies al seu documental Tor, ha llançat un últim dard que ha deixat tots bocabadats. Sembla que encara no s'ha explicat tota la veritat sobre el que ha passat en aquest petit poble del Pirineu lleidatà.

En aquest sentit, Carles Porta ha explicat en una entrevista a Rac 1 que una trucada rebuda a l'últim moment podria canviar la història. Aquesta incògnita podria obrir la porta a una segona temporada d'un dels èxits indiscutibles de TV3. Així i tot, el periodista lleidatà se sincera amb el seu públic i afirma que, si no ho veu clar, no enganyarà ningú.

Per això caldrà esperar una mica més per saber si una de les trames més negres de la història de Catalunya es resolen. Tres morts i molts misteris per resoldre els que podria donar veu el mateix Carles Porta. Si fos així, l'èxit es multiplicaria i sortiria a la llum tot allò que ni la policia ha pogut resoldre.

Carles Porta i una trucada misteriosa

Una setmana abans d'acabar la sèrie, algú va trucar a Carles Porta i li va confessar que li havia amagat informació. No només això, el missatger també li va donar noms i quantitats. Així ho ha explicat el mateix periodista que ha deixat en suspens tots els seguidors d'una sèrie que ha estremit tot aquell que l'ha vist.

Fotografia de Carles Porta en una foguera com a periodista de TOR

Podria llavors aquesta crida Revelar qui hi ha darrere de les morts? Qui ho sap. Però el que sí que se sap fins ara és que Carles Porta no engegarà la maquinària d'una segona edició sense tenir-ho clar. La seva pulcritud a l'hora d'investigar l'ha fet explicar històries amb dades.

Inventar-se històries reals no entra dins de les possibilitats. Per això "si no tinc algú davant de la càmera dient que ho va fer o que ho va contractar, no puc fer una segona part perquè enganyaria la gent". Més clar no ha pogut ser, i més esperançador tampoc.

Un poble amb més peculiaritats de les que molts saben

Més enllà de la història que tothom ja coneix, el nom de Tor amaga una casualitat que pocs saben. Tor és un poble de la comarca del Pallars Sobirà, al Pirineu de Lleida. Ara bé, també és un municipi del Baix Empordà.

Les coincidències es limiten al nom i a una sèrie d'anècdotes que han posat nerviosos els veïns del poble gironí.

Trucades preguntant per l'accés a la carretera que va a Andorra o paquets perduts són algunes de les molèsties a què s'han hagut d'enfrontar. Això sí, després de conèixer la història de la muntanya, tota la resta queda en qüestions que tenen una solució fàcil.

➡️ Gent

Més notícies: