Nacho Cano i Penélope Cruz posant en un esdeveniment amb una imatge inserida a la cantonada superior dreta que mostra a ells caminant junts.
GENT

La veritat sobre Nacho Cano i el seu festeig amb Penélope Cruz que ningú no pot amagar

Nacho Cano va acaparar a la dècada dels 90 tots els titulars per la seva relació amorosa amb Penélope Cruz

Nacho Cano ha saltat a l'actualitat per la seva recent detenció per presumpta contractació il·legal dels ballarins del seu musical. Però la fama del productor musical va més enllà dels seus problemes legals actuals.

A la dècada dels 90 va saltar a la fama com a integrant del grup musical Mecano, i posteriorment per la seva relació amb Penélope Cruz. Cano i l'actriu van mantenir un idil·li que va acaparar tots els titulars dels mitjans de l'època. Tot i que Nacho és molt gelós de la seva vida privada, no va poder fer res per evitar que la veritat sobre la seva relació sortís a la llum.

Home amb ulleres de sol i camisa verda fent un gest d'aprovació amb el polze cap amunt davant d'un fons blanc amb un logotip daurat.

Així va ser el romanç entre Nacho Cano i Penélope Cruz

Des que es va dissoldre Mecano, Nacho Cano ha consagrat la seva vida a continuar la seva carrera com a productor musical. Ha dut a terme nombrosos musicals i ha optat per ocupar un discret segon pla pel que fa a la fama.

Un canvi considerable si tenim en compte que va ser un dels personatges més mediàtics per la seva relació amb Penélope Cruz. La veritat del seu festeig amb l'actriu no ha pogut evitar que sortís a la llum, destapant-se el moment just de quan es van conèixer.

Nacho Cano i Penèlope Creu posant, Nacho amb ulleres de sol i camisa verda fent un gest d'aprovació amb el polze cap amunt, i Penèlope amb cabell solt i vestit rosa.

L'exintegrant de Mecano va recordar en una entrevista Bertín Osborne que va conèixer a Penélope quan aquesta tenia “14 o 15 anys”. Cano havia iniciat un càsting per buscar una noia per gravar el seu videoclip La fuerza del destino i va aparèixer ella. Només veure-la, admet que va pressentir que arribaria a ser una gran actriu, de fet, li va fer creure que tenia 16 anys.

Penélope es trobava estudiant interpretació i la connexió amb Nacho va ser immediata. Des de llavors, les seves vides es van unir i es van tornar inseparables durant sis anys. La gran pregunta que gira al voltant d'aquesta relació és si el músic va iniciar en aquell moment un idil·li amb ella.

Penélope Cruz i Nacho Cano elegantment vestits es miren amb afecte mentre caminen junts en un esdeveniment amb una luxosa decoració de fons.

“Quan es va fer més gran”, li va aclarir a Bertín, afegint que va ser 'Pe' que el va convidar a sopar aquell dia. Tots dos van viure aquesta relació amb intensitat i amb grans moments que van marcar les seves vides.

Després de sortir al videoclip, la cara de Penélope va començar a ser reconeguda per tot el públic. Això, unit als seus dots d'interpretació, va aconseguir que l'actriu esdevingués allò que avui dia és.

Nacho Cano i la seva relació actual amb l'actriu

Durant sis anys, Nacho Cano i Penélope van viure en una autèntica bombolla d'èxit. El productor afirma que va ser una de les dones més importants de la seva vida a qui encara guarda un gran afecte. Sobretot perquè va viure amb ella la ruptura de Mecano.

Després de la separació del grup, Nacho es va traslladar amb 'Pe' a viure a Nova York, on la madrilenya va continuar amb la seva formació. Fins i tot va pagar classes d'anglès per contribuir a millorar en aquest aspecte. “Aquí ella ja va començar a fer els seus moviments a Los Angeles”, va confessar a Bertín.

Penélope Cruz amb mitja cabellera somrient en un photocall

Avui dia, el record que guarda Nacho del seu passat amb Cruz està carregat d'afecte i admiració. Considera que, durant tota la seva vida, s'ha esforçat per aconseguir el seu somni i celebra que hagi aconseguit arribar a dalt de tot.

Tres dècades després, l'afecte continua estant present. Cano afirma que continua tenint contacte amb ella i que solen parlar de tant en tant. “Li tinc un afecte, sempre el tindré, i un respecte i admiració, ens portem molt bé”, va explicar.

Del que està orgullós és haver contribuït que aquesta nena que va aparèixer al seu càsting sigui avui la gran actriu que és. Per això s'ha dedicat a ajudar més persones que estan buscant una oportunitat per aconseguir el seu somni. Encara que ara, això l'hagi portat actualment a tenir problemes amb la justícia.

➡️ Gent

Més notícies: