Llucià Ferrer amb barba i vestit negre aixeca el puny davant d'un fons d'un edifici històric amb un pont i un canal, mentre un para-sol i una cadira de platja suren a l'aire.
GENT

Llucià Ferrer, presentador de TV3, de vacances lluny de Catalunya: què està fent

Un concert i unes hores a una de les ciutats més caloroses, però més boniques del país, ha estat el seu pla

Llucià Ferrer és un presentador de TV3 a qui li agrada gaudir de la vida. Als seus programes sempre mostra la seva part més divertida i atrevida. Li agrada fer riure els seus convidats i compta amb un sentit especial de l'humor.

Tot això el porta a viure la vida de manera especial. Esprem cada moment i li agrada gaudir de cada petit pas que fa. Així s'ha reflectit també en una de les escapades més recents a una de les ciutats espanyoles amb més atracció turística.

El català s'ha desplaçat fins a Sevilla per anar de concert, menjar moltes tapes i patir la inevitable calor andalusa. El mateix Llucià Ferrer s'ha encarregat de mostrar la visita a la capital a través d'unes imatges pujades a les històries d'Instagram.

Llucià Ferrer i l'escapada de l'estiu

El periodista s'ha desplaçat fins a Sevilla per veure en directe un dels seus grups musicals preferits: Keane. Allí s'ho ha gaudit cantant i ballant amb les cançons més mítiques del grup de rock alternatiu anglès. Ara bé, visitar la ciutat i no passejar-te pels seus bars és una cosa semblant a un delicte.

Una piscina exterior amb diverses persones prenent el sol i nedant, amb la Plaça d'Espanya de Sevilla al fons. Storie de Llucià Ferrer a Instagram

Així doncs, Llucià Ferrer s'ha disposat a menjar alguns dels seus plats més típics com són les gambes a l'all. Així mateix, el presentador s'ha refrescat de les temperatures sufocants gràcies a la piscina de l'hotel on s'ha allotjat.

Tot i que la calor a la ciutat és insuportable a l'estiu, el català ha posat humor i banda sonora a la situació. 'This is the last time', de Keane, sembla que sigui l'anunci que visitar Sevilla al juny no tornarà a succeir. Sigui com sigui, segur que Llucià Ferrer s'ho ha passat d'allò més bé i qualsevol angoixa per calor haurà valgut la pena.

Un plat d'ous ferrats amb gambetes i all en un restaurant anomenat

Una vida plena de penes i glòries

El presentador d'Atrapa'm de TV3 no ha tingut una vida fàcil. Tal com ell ha explicat alguna vegada, el desamor el va fer passar per un dels capítols més durs de la seva vida. Però res passa envà, així que la vida el va tornar a somriure amb majúscules.

Després d'un divorci traumàtic, Llucià Ferrer va tornar a trobar l'amor i es va convertir en un pare de família. Un exemple clar que la vida sempre dona una segona oportunitat i que si l'aprofites, pot brillar amb més força que mai.

➡️ Gent

Més notícies: