Muntatge de fotos de Patricia Cerezo en primer pla somrient en un photocall i una imatge de Ramón García amb un cor trencat
GENT

Com ha canviat Patricia Cerezo des que es va separar de Ramón García i va trobar feina

Patricia Cerezo ha aconseguit refer la seva vida a tots els àmbits després del seu divorci inesperat del presentador

Patricia Cerezo es va convertir més que mai en figura central de l'actualitat de la premsa rosa el juliol de 2021. I és que en aquell moment va sortir a la llum el seu divorci inesperat del presentador Ramón García, amb qui feia 24 anys que tenia una relació.

Des de llavors, Patricia Cerezo ha fet un gir radical a la seva vida i ha aconseguit refer-la en tots els sentits. Ha trobat feina, ha tornat a la televisió i ha trobat un nou amor.

Patricia Cerezo: així és avui la seva vida

Patricia Cerezo va conèixer Ramón García a la televisió, on ell exercia com a presentador i ella era hostessa, encara que era llicenciada en periodisme. Aviat va sorgir la fiblada, va ajudar que compartien sector laboral i que tenien diverses aficions en comú. Entre aquestes, la tauromàquia i la passió per viatjar.

La seva història d'amor es va construir a poc a poc i el març de 1997 van decidir contreure matrimoni. Després d'això, van viure moments tristos, com ara la pèrdua d'un nadó el 2000, i d'altres de molt feliços. Entre aquests últims hi ha els naixements de les seves dues filles, que ara tenen 20 i 17 anys.

Ramón García junt amb Patricia Cerezo pel carrer

Patricia va apostar des del primer moment per centrar-se en la família i va deixar de banda la seva professió. Va ser feliç, però el 2021, potser per desgast o perquè l'amor de parella s'havia acabat, va sorprendre tothom amb la seva ruptura. Un divorci que va arribar gairebé quan estaven a punt de fer els 25 anys junts i del qual ha parlat Ramón, igual que ho ha fet ella.

Des d'aquesta separació, Cerezo ha fet un gir a la seva vida i un exemple és que ara s'ha bolcat al màxim amb la seva professió. Per això, a més de continuar amb la seva pròpia productora anomenada 49 Comunicación, està treballant a la televisió. Després de passar per diversos programes, s'ha convertit en col·laboradora habitual de ¡De Viernes!, l'espai de premsa de cor de Telecinco.

Captura de Julián Contreras amb Patricia Cerezo com a convidat de De Divendres a Telecinco

I encara n'hi ha més, ja que la madrilenya, de 51 anys, ha tornat a creure en l'amor, ja que fa temps que surt amb Kiko Gámez. Aquest, divorciat i que té una feina de responsabilitat a Telefónica, ha aconseguit que torni a estar feliç en una relació de parella. I així, encantats i enamorats, se'ls ha pogut veure junts a nombrosos esdeveniments públics.

Imatge de Patricia Cerezo amb Kiko Gámez, tots dos feliços, gaudint de les seves vacances a Malibú

Més dades de la vida actual de Patricia Cerezo

Patricia Cerezo, a més de tot allò exposat, està gaudint al màxim d'altres aspectes de la seva vida. Un exemple és que està viatjant moltíssim, que n'és una de les grans passions. A les seves xarxes socials ha mostrat les seves escapades a llocs com ara Florència, Las Vegas, San Francisco, Còrdova o Los Angeles.

Per descomptat, es troba igualment centrada en les seves filles, a qui adora per sobre de tot i per a les quals desitja el millor. Per això, entre altres coses, manté una bona relació amb el seu pare. Vol que aquesta cordialitat entre tots dos faci que les joves estiguin orgulloses i sabent que els tenen sempre a tots dos per a allò que necessitin.

Ramon García amb els braços oberts al quart programa d'El Grand Prix de l'estiu

A més de tot el que s'ha exposat, Patricia està molt més activa que mai a les xarxes socials. En aquestes comparteix des de les seves declaracions d'amor al seu xicot fins als seus viatges, passant per les quedades amb les seves amigues. Amigues entre les quals hi ha figures tan conegudes com Nuria Roca i Genoveva Casanova.

Vaja, que, amb això que s'ha vist, Cerezo està gaudint d'una etapa increïble a la seva vida. Se sent plena a tots àmbits i el dolor pel seu divorci ja ha quedat enrere. Ara és una dona nova que lluita per la seva feina, per la seva faceta com a emprenedora, per les seves filles i per la seva nova història d'amor.

➡️ Gent

Més notícies: