Fotomuntatge d'Eduard Farelo i de la seva filla Bad Gyal
GENT

Bruno i Paula, els fills més desconeguts d'Eduard Farelo i germans de Bad Gyal

Eduard Farelo i Eva Solé Alamarja són pares de cinc fills: el Bruno i la Paula són els més desconeguts del clan

Eduard Farelo és un dels actors amb més trajectòria i prestigi de Catalunya. Conegut com una de les cares més reconegudes de la televisió pública catalana, també és l'orgullós pare d'una família d'artistes.

Farelo interpreta al Miquel a la sèrie Com si fos ahir de TV3, un personatge que fa més de 5 anys que representa. El Miquel ha experimentat nombrosos alts i baixos a la telenovel·la i el seu paper continua sent essencial, consolidant així la fama d'Eduard Farelo a la televisió catalana.

Bruno i Paula, els fills més desconeguts d'Eduard Farelo

A més a més de la seva carrera, Farelo ha format una talentosa família d'artistes. Té cinc fills: quatre filles i un fill. Entre ells, l'Alba, coneguda popularment com a Bad Gyal, és una famosa cantant; l'Irma, també artista i coneguda com a Mushkaa, és la bessona de la Greta.

Els altres fills són el Bruno i la Paula, els més desconeguts del clan, ja que, de moment, han decidit mantenir-se en un segon pla. D'altra banda, l'Alba gaudeix de més popularitat mentre que l'Irma comença a destacar en l'escena musical catalana.

Fotomuntatge amb una imatge de fons de TikTok i al capdavant les cantants Bad Gyal i Mushkaa

La gran preocupació d'Eduard Farelo amb els seus fills

En una entrevista per al programa Planta Baixa de TV3, Eduard Farelo va parlar sobre com viu l'èxit de les seves filles. Va expressar que l'únic que ha fet ha estat donar-los llibertat per escollir el que volen fer i va emfatitzar la seva preocupació per la seva felicitat.

"L'única cosa que jo he fet és donar-los llibertat perquè escullin allò que volen fer. El que em té obsessionat tant en el cas de l'Alba com de l'Irma, és que siguin feliços amb el que fan. Que en el moment que això els deixi de produir felicitat, pleguin veles".

Imatge d'Eduard Farelo al programa 'Farem el que podrem' de Gemma Nierga

Tot i el seu èxit, Farelo és conscient dels riscos de la fama, especialment en l'era de les xarxes socials. En aquest sentit, l'actor no va poder evitar comentar la sobreexposició que enfronten les seves filles i la crítica constant en línia.

"Elles s'han d'enfrontar a aquesta cosa constant de les xarxes socials. A l'odi de la gent que està molt lluny dels seus projectes i es dedica a criticar-les de manera ofensiva. Aleshores, a mi, em costa molt entendre tota aquesta història", va concloure l'intèrpret.

➡️ Gent

Més notícies: