Mercè Comes amb cabell ros i ulleres està parlant a 'Col·lapse', mentre que en un requadre se'n mostra una escena interpretant la iaia Asunción amb una perruca grisa i una camisa a ratlles.
GENT

Com és ara Mercè Comes, la mítica iaia Asunción de Plats Bruts de TV3

L'actriu no ha parat de treballar malgrat les adversitats de la vida que la van obligar a tenir cura del marit malalt

Mercè Comes és una coneguda i estimada actriu molt activa al panorama cultural català. El seu paper a Plats Bruts va fer que el seu carisma es colés amb afecte a la majoria de llars del país. Ara, uns quants anys després de la fi de l'emissió de la sèrie de TV3, la seva vida continua lligada a la interpretació.

I és que Mercè Comes no concep una vida sense pujar als escenaris i exercir la professió que l'apassiona. El seu canvi físic també ha estat considerable, i és que els anys passen per a tothom. L'actriu va néixer a Barcelona i sempre ha estat lligada a l'activitat cultural de la ciutat.

Mercè Comes no es rendeix al pas del temps

Mercè Comes acostuma a interpretar papers de dones d'edat avançada. De fet, a Plats Bruts se la recorda com la iaia Asunción, un dels seus papers més mítics i reconeguts.

Però més enllà de la ficció, el cert és que els anys també passen. Així i tot, la seva imatge mostra una dona avançada a la seva època, moderna i atrevida. Això de deixar-se els cabells canosos no va amb ella i prefereix lluir una curta, però rossa cabellera.

Mercè Comes amb cabell ros i ulleres, vestida amb una jaqueta de flors, està asseguda en un sofà taronja amb una ciutat il·luminada de nit com a fons. Captura de 'Col·lapse'

L'estil a la roba també és atrevit i s'allunya de tons tristos i apagats. Mercè Comes prefereix lluir camises florejades, amb colors vius i amb teixits folgats.

Les ulleres tanquen un look modern, propi d'una dona cosmopolita que no fuig del pas del temps, però sí que l'abraça amb estil. Els collarets i les arracades també són de forma habitual un signe inconfusible dels seus estilismes.

Una trajectòria professional d'èxit i una dura vida personal

Mercè Comes no preveu jubilar-se i encara aquest any ha estrenat una obra de teatre. Vida de peix... sense espines!, ha estat la seva darrera bogeria acompanyada de Rosa Andreu.

Totes dues han protagonitzat aquesta comèdia que ha assegurat els somriures de molts dels seus fans. La Cubana ha estat la seva companyia teatral per excel·lència i forma part del seu equip l'ha mantingut activa malgrat les adversitats de la vida que ha patit.

En aquest sentit, destaca la mort del seu marit després de patir un ictus que el va deixar com un ésser totalment dependent. Ella mateixa ho ha explicat sense embuts més d'una vegada. Així i tot, Mercè Comes no ha deixat de treballar i ha continuat focalitzant la seva energia a fer el que millor se li dona: interpretar.

➡️ Gent

Més notícies: