Fotomuntatge d'Helena García Meleroo amb una imatge d'una foto d'Instagram de la presentadora i les instal·lacions de TV3 de fons
GENT

Helena García Melero encén les xarxes i tots es fixen en el seu misteriós acompanyant

Helena García Melero ha compartit unes imatges de festa a Cadaqués en què apareix un misteriós home

La majoria dels presentadors de TV3 no parlen de la seva vida amorosa. Tot i això, alguns han passat per divorcis, altres estan casats i diversos prefereixen mantenir la seva vida privada en secret. És per aquest motiu que, inevitablement, la seva vida sentimental genera molt d'interès.

Helena García Melero, coneguda presentadora del programa Tot es mou, no ha revelat si té parella actualment. Anteriorment, va estar casada amb el periodista Joan Vehils, amb qui va tenir tres fills: la Maria, la Blanca i el Joan.

La parella es va divorciar, i Helena García Melero va descriure el procés com una de les decisions més difícils de la seva vida. En una emotiva confessió davant les càmeres de TV3, va esmentar que va ser "la decisió més bèstia" que ha pres i que li va costar molt.

Imatge d'Helena García Meleroo i el seu exmarit

Actualment, si Helena García Melero estigués en una relació, sembla que prefereix mantenir-la fora de l'ull públic. Suposem que per gaudir de la seva vida amorosa en privat, especialment considerant la notorietat del seu exmarit i el desig d'una vida més tranquil·la.

Helena García Melero encén les xarxes mostrant el seu acompanyant

La de Barcelona no és gaire activa a través de les seves xarxes socials, però de vegades mostra petits detalls de la seva vida. Així doncs, cada moviment de la presentadora és mirat amb lupa i després de compartir una imatge amb un misteriós home, ha encès les xarxes.

Helena García Melero ha estat vista gaudint d'una festa a Cadaqués acompanyada d'un home desconegut. La festa es va celebrar amb motiu del 75 aniversari de la periodista Núria Ribó, una tertuliana habitual al seu programa.

Després de publicar les instantànies de l'esdeveniment, les xarxes socials es van omplir de comentaris. En elles, se la pot veure radiant amb un jersei verd i pantalons a joc. Tot i això, no ha estat el seu outfit el que ha cridat l'atenció dels internautes, sinó el seu acompanyant.

Imatge d'Helena García Meleroo amb Núria Ribó i Marc Pérez

La identitat del misteriós home, que porta una gorra groga, ha generat molta curiositat entre els seus seguidors. Tot i això, s'ha revelat que no es tracta de la seva parella actual, sinó de Marc Pérez, un antic amic i company de TV3.

Helena García Melero i Marc Pérez es coneixen des dels dies en què tots dos treballaven a Els matins de TV3, sota la direcció de Josep Cuní. Tot i les especulacions, Marc Pérez i Melero només són amics propers que van compartir moments de diversió a la festa.

➡️ Gent

Més notícies: