Fotomuntatge de Carles Porta amb una xemeneia de fons

GENT

L'audiència de TV3 decideix el futur de Carles Porta a TV3: ‘Tor’ s'acosta al final

La cadena catalana ha emès el penúltim capítol i ja prepara un especial amb la presència del periodista a TV3

TV3 té clar el futur de Carles Porta a la cadena després de l'emissió de Tor. El documental que narra la història real d'un petit poble del Pirineu està causant sensació. Les xifres han anat variant en funció de les emissions, però Carles Porta continua liderant dilluns a la nit a Catalunya.

De nou, el perfil de X@ROCCOCITY ha fet un balanç de la quota de pantalla registrada per la nova aposta de TV3. L'emissió del capítol de dilluns ha posat en marxa la maquinària per decidir què fer un cop s'acabi.

Tor arriba al final i, sens dubte, es recordarà com una de les apostes amb més èxit de la cadena. Tot apunta que l'audiència vol saber més sobre Tor i Carles Porta, així que TV3 complirà els desitjos de l'audiència pròximament.

Carles Porta analitza amb lupa l'audiència de Tor a TV3

El nombre de persones que han vist els capítols han anat baixant setmana rere setmana. L'explosió dels primers dies va anar perdent força fins confirmar una baixada progressiva. L'emissió del setè capítol de Tor ha tornat a seguir aquesta tendència amb un 17,5% de share, fet que es tradueix en 312.000 teleespectadors.

Cal recordar que la setmana passada va ser del 18,6%, i per això la baixada ha estat evident. Això sí, potser la raó no és tan dolenta com Carles Porta pugui pensar. I és que el capítol ja s'havia penjat al matí a la plataforma de TV3. És probable que més d'un fan del documental no pogués esperar-se fins a la nit per visionar-lo sencer.

Aquesta deducció arriba després que la cadena catalana doni unes dades molt bones sobre l'adherència del públic al format. Pel que fa a la fidelitat dels teleespectadors, en aquesta ocasió s'ha situat en el 48,9%. Tot i la baixada progressiva, el format continua sent líder d'audiència els dilluns a Catalunya.

Fotografia de Carles Porta en una foguera com a periodista de TOR

El futur de Carles Porta s'allarga a TV3

Segur que molts dels fans de Tor no volen que s'acabi l'emissió d'aquesta història. Dilluns que ve sortirà a la llum el vuitè i últim capítol d'una narració que ha deixat a molts sense alè. Amb l'objectiu de retenir l'audiència el màxim de temps possible, la cadena ja ha pensat com fer-ho.

Per aquest motiu, es publicarà un especial amb el mateix Carles Porta per confirmar que és una de les grans apostes de TV3. És probable que torni a convertir-se en un èxit i que empenyi la cadena a pensar en nous projectes amb Carles Porta.

Un dels seus millors anys professionals

Ell, de moment, continuarà gaudint de l'èxit de Tor a partir del 23 de juny. Serà aleshores quan es comenci a emetre a Atresmedia després que la cadena comprés els drets d'emissió.

No hi ha dubte que el 2024 és un dels anys més importants per al periodista. Carles Porta sap molt bé què és l'èxit, ja que també el va obtenir amb Crims, l'altre programa que té a TV3.

➡️ Gent

Més notícies: