Primer pla de Rosa López feliç amb els cabells recollits i dues ones soltes a la cara a la premiere de 'Padre no hay más que uno 3'
GENT

Rosa López explica tota la veritat sobre el seu pare i sobre el seu xicot Iñaki García

Rosa López concedeix una nova entrevista en què ha parlat sobre els dos homes més importants de la seva vida

Rosa López ha tornat a l'actualitat social amb una entrevista nova i reveladora. La cantant hi ha parlat, entre altres coses, de totes les novetats relacionades amb la seva trajectòria professional.

Tanmateix, el que més ha cridat l'atenció han estat les seves declaracions reveladores sobre el seu pare i la seva parella sentimental actual, Iñaki García. Durant la seva xerrada, aquesta coneguda artista no ha tingut objeccions a l'hora de fer una dura confessió: “He hagut d'aprendre a viure amb la mort del meu pare”.

Imatge Rosa López a la gala de Medallas de Oro a Madrid l'any 2016. Somriu i el fons és negre

Tal com ha transcendit fins ara, Eduardo va morir el març de 2008 a conseqüència d'una llarga malaltia. I encara que al principi Rosa López es va platejar abandonar la seva carrera musical, finalment va decidir utilitzar tot aquest dolor d'una manera molt més positiva.

“El meu pare ha estat el meu exemple més gran i encara que una mort mai se supera, s'aprèn a viure amb això. D'alguna manera, ell és amb mi”, ha assegurat la guanyadora d'OT1, visiblement emocionada.

Rosa López somrient amb els cabells recollits i un vestit verd amb Iñaki, la seva parella, en vestit negre

Malgrat que ha passat per diversos alts i baixos, ara Rosa López està vivint un dels millors moments de la seva vida. I tot gràcies a la seva parella sentimental actual, Iñaki García.

“Iñaki és el més bonic que m'he trobat a la vida després dels meus pares”, ha confirmat la cantant, durant la seva entrevista per a Semana. A més, no ha tingut objeccions a confessar que el seu xicot li recorda molt al seu pare.

Rosa López fa una confessió sobre el seu pare i Iñaki García

No hi ha cap dubte que, per a Rosa López, els dos homes més importants de la seva vida han estat el seu pare i la seva parella sentimental actual, Iñaki García. Una cosa que ha deixat molt clara a la seva última entrevista.

Tal com ha assegurat la cantant més d'una vegada, ella és una persona molt familiar. Tant és així que, durant els seus primers anys dins de la música, els seus pares no se'n van separar ni un segon.

Captura d''Operación Triunfo' amb Rosa López somrient amb un vestit brillant amb els seus pares

Ara bé, el març de 2008, Rosa López va rebre un dels cops més durs de la seva vida: la mort del seu pare. I encara que “una mort mai no se supera, s'aprèn a viure amb això”. "D'alguna manera, ell és amb mi", ha confirmat l'artista durant la darrera exclusiva.

Per sort, anys després, la vida li va tornar a somriure en conèixer Iñaki García. Segons ha transcendit aquests anys, tots dos van coincidir en un concert de Marta Sánchez.

Aquell dia, Rosa López va anar al recinte per gaudir de l'espectacle, mentre que la seva parella era allà encarregant-se de la seguretat del lloc. Des de llavors, no s'han tornat a separar.

Ara la guanyadora d'OT1 està convençuda que Iñaki García és el gran amor de la seva vida. Tant és així que no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora d'anunciar campanes de boda: “La boda de segur que arribarà…”.

D'una altra banda, Rosa López ha volgut aprofitar l'ocasió per promocionar el disc nou que està preparant. “Es dirà 12 diamantes negros i sortirà a la venda el pròxim mes de desembre”.

Un nou projecte musical que l'artista posarà al mercat sense el suport de les ràdios del nostre país. “Jo vaig prendre la decisió de volar sola amb tot allò que comporta. Es troba a faltar tenir el suport de les ràdios que donin aquesta empenta a una llarga carrera d'esforços, lluita i cor”, ha sentenciat.

➡️ Gent

Més notícies: