Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Carrasco i Amador Mohedano, tots dos amb rostre seriós; al costat, tenen l'emoji d'una casa ratllada amb una creu vermella
GENT

Amador Mohedano tindria un pla per salvar la seva herència que afecta Rocío Carrasco

Amador Mohedano planeja oferir-li un tracte a Hisenda per conservar la finca que ha heretat de la seva germana Rocío Jurado

Amador Mohedano continua buscant la manera de solucionar els seus problemes amb Hisenda i que podrien fer-lo perdre l'estimada herència de la seva germana Rocío Jurado.

Concretament, la finca de 'Los Naranjos', de la qual la seva germana Gloria és també propietària al 50%. Just per això, i malgrat que no amaga la seva preocupació, Amador Mohedano estaria disposat a negociar amb Hisenda per arribar a un acord.

Amador Mohedano somrient en un photocall al 2016
Amador Mohedano proposa un tracte a Hisenda | GTRES

Una cosa sobre el que Tino Torrubiano ha ofert nous detalls a Así es la vida. De moment, el deute d'Amador, que ja puja a 247.000 euros, no suposaria l'embargament de la finca.

I justament per això, Mohedano es manté tranquil. "Ha parlat amb l'inspector, han quedat a tornar a parlar el mes que ve, no hi ha una pressa urgent", asseguraven a Así es la vida.

[tweet]1750547525633724777[/tweet]

El pla d'Amador Mohedano que afecta Rocío Carrasco

Així, Torrubiano ha destapat quin serà el següent pas que el germà de Rocío Jurado té pensat fer, i que implicaria oferir a Hisenda un tracte.

A més, sembla que hi hauria una persona "que es farà càrrec de part d'aquest deute". "Es tractaria d'una persona que està treballant a la finca i que s'hauria ofert", ha explicat el col·laborador.

I a això s'hi afegeix la intenció d'Amador d'obtenir un ingrés extra mitjançant una entrevista "en què pugui treure uns diners importants". Tornarà a carregar contra la seva neboda Rocío Carrasco?

Plànol curt de Rocío Carrasco plorant al plató de ‘En el nom de Rocío’
Rocío Carrasco carregava contra Amador Mohedano a la seva docusèrie | Mediaset

Del que no hi ha dubte, és que Mohedano hauria trobat la manera perfecta de tornar-li el cop després de la seva docuserie.

I és que Rocío Carrasco no deixava ben parat ni Amador ni la resta dels Mohedano, a qui acusava de ser "una canilla" que pretenia eliminar-la.

Aquesta sucosa quantitat que pagarien a Amador Mohedano a canvi d'una exclusiva, li serviria per cobrir l'altra part del deute: "S'està parlant, crec que queda poc perquè es decideixi", han revelat a Así es la vida.

De moment, no sabem si aquesta entrevista finalment es durà a terme. I, si es produeix, si ocuparà la portada d'alguna revista o serà directament a la televisió.