Muntatge d'Ànima Bollo somrient amb un collaret de perles i Isa Pantoja somrient amb un vestit de plomes blanc
GENT

La filla de Raquel Bollo confirma el que molts intuïen sobre Isa Pantoja

La relació entre Isa Pantoja i Alma Bollo es va veure afectada pels problemes que la filla de Raquel Bollo va tenir amb Asraf Beno dins de 'Supervivientes'

La filla de Raquel Bollo ha tornat al focus mediàtic i no ha tingut objeccions a confirmar el que molts ja sospitaven sobre el seu vincle amb Isa Pantoja. Després dels moments de tensió que totes dues van viure a Supervivientes 2023, Alma Bollo ha confirmat davant les càmeres d'Europa Press que, a hores d'ara, la seva "relació és inexistent".

El 13 de juny passat, i després de tornar d'Hondures, les cosines es van embrancar en una forta discussió. I tot arran de l'enemistat que es va generar entre els germans Cortés-Bollo i Asraf Beno dins aquest conegut reality.

Captura de 'Supervivientes' amb Isa Pantoja i Alma Bollo cara a cara el 13 de juny de 2023
Isa Pantoja i Alma Bollo van protagonitzar una forta bronca al plató de 'Supervivientes' | Mediaset

"Les vostres baralles les hem viscut la teva mare i jo, a cadascuna li ha dolgut la seva part. L'únic que he de dir és que hi ha hagut certes actituds teves cap a Asraf que no he entès i que no m'agraden", li va assegurar Isa Pantoja.

Unes paraules que, com era d'esperar, no van fer sentir gens bé a la filla de Raquel Bollo: "I les actituds d'Asraf cap a nosaltres, t'han agradat?".

“En aquestes imatges jo he perdut les formes. Però abans d'això, Asraf va dir que jo m'havia assegut en un plató de televisió a vendre la meva família”, va afegir Alma tot seguit.

Des de llavors, la relació entre Isa Pantoja i la seva cosina no ha tornat a ser la mateixa. Una cosa que la mateixa Influencer ha confirmat davant les càmeres d'Europa Press: "Després de Supervivientes, cadascú tira pel seu costat".

La filla de Raquel Bollo confirma que la seva relació amb Isa Pantoja és "inexistent"

Després de mesos allunyada del focus mediàtic, Alma Bollo ha reaparegut durant la festa Con mucho acento que s'ha celebrat a la ciutat de Sevilla aquest dimecres, 24 de gener. Moment que Europa Press ha aprofitat per parlar-hi.

Encara que el seu nom va ser un dels més sonats per a aquesta edició de GH DÚO, finalment la cosina d'Isa Pantoja no ha format part del seu elenc. Però sí que ha confessat que està seguint amb molt interès el reality.

Alma Bollo somrient amb un collaret d'una flor blava
Alma Bollo no manté cap mena de relació amb Isa Pantoja | Europa Press

"Ho estic veient, he caigut, i no sé, només puc dir que m'encanten Lucía i Mayka, però no parlaré d'Asraf", ha assegurat la influencer de manera contundent.

Davant d'aquesta resposta, l'agència de notícies esmentada ha volgut saber en quin punt es troba la seva relació amb Isa Pantoja. I encara que al principi ha assegurat que no volia parlar d'aquest tema, Alma finalment ha confessat que la seva relació és completament "inexistent".

Tot i que no tenien "una relació de parlar cada dia", aquest distanciament va augmentar, segons la filla de Raquel Bollo, després de la seva sortida de Supervivientes 2023:

Primer pla d'Isa Pantoja al programa 'Vamos a veure' amb el rostre seriós
La relació entre Isa Pantoja i Alma Bollo és 'inexistent' | Mediaset

"És veritat que hi érem, si coincidíem 'què tal' o quan ella m'ha escrit perquè l'ajudi amb la universitat, aquí he estat, però ara això no hi és".

Però lluny de quedar-s'hi, la cosina d'Isa Pantoja ha volgut donar més dades sobre aquesta complicada situació familiar. "La relació és inexistent. Després de Supervivientes, cadascú tira pel seu costat".

"Al final jo he estat fora, no he viscut res. No em sento culpable de res, simplement ella ha tirat pel que li dol i jo llenço pel que em dol", ha afegit Alma a continuació.