Primer pla de Bertín Osborne amb rostre de perplexitat al carrer

Bertín Osborne descobreix qui té cura de Gabriela Guillén durant el seu embaràs

Una persona propera a Bertín Osborne dóna suport públicament a Gabriela Guillén

Bertín Osborne acaba de descobrir qui és la persona que li està brindat el seu suport a Gabriela Guillén durant el polèmic i comentat embaràs. I és que, durant la seva última intervenció pública, Eugenia Osborne no ha tingut cap problema a pronunciar-s'hi.

Aquest dijous, 14 de setembre, la socialité va anar amb la seva germana Alejandra a una de les cites més importants de la moda espanyola: la Madrid Fashion Week.

Alejandra Osborne i Eugenia Osborne posant en un photocall juntes
Eugenia i Alejandra Osborne acudeixen a la 'Madrid Fashion Week' | GTRES

Durant la vetllada, les filles de Bertín Osborne van tenir l'oportunitat de gaudir d'una de les desfilades més esperades de la nit, la del dissenyador Claro Couture.

Després d'aquesta exhibició, totes dues van posar davant els mitjans de comunicació que van acudir a aquest esdeveniment rellevant. I encara que, Alejandra Osborne no va voler fer cap mena de declaració, Eugenia no va tenir cap problema a respondre les preguntes de la premsa.

Va ser en aquest moment quan la filla de Bertín Osborne va voler posar fi a tots els rumors que s'han generat al voltant de Gabriela Guillén. Per això, no va tenir cap problema a mostrar-li públicament tot el seu afecte i el seu suport.

Bertín Osborne descobreix que la Gabriela no està sola: compta amb el suport de la seva filla Eugenia

Eugenia Osborne no va tenir cap problema a parlar amb la premsa després de la desfilada de Claro Couture. I, com calia esperar, la filla de Bertín Osborne no va poder esquivar les preguntes relacionades amb l'embaràs de Gabriela Guillén.

Després d'assegurar que ha passat "un estiu mogudet", va voler revelar com ha viscut el seu pare aquestes darreres setmanes. Sense donar més explicacions de les necessàries, la socialité va confirmar que l'artista estava "bé" i havia passat tot l'estiu "al camp".

Tot i això, quan li van preguntar per l'embaràs de Gabriela Guillén , la filla de Bertín Osborne es va tancar en banda. "En això no entraré. Ja ho vaig dir en el seu moment, i ho sento, però no comentaré res sobre aquest tema", va assegurar amb el rostre molt seriós.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

I és que, fa tot just uns dies, la model va entrar en el setè mes de gestació. Per això, els mitjans no van voler deixar passar l'ocasió per preguntar-li per com està sent l'evolució de l'embaràs. Lamentablement, però, no van aconseguir la resposta que ells esperaven.

Després de la negativa de la filla de Bertín Osborne a pronunciar-se sobre aquest tema, un dels reporters va voler tornar a insistir-hi. Per això, va tornar a preguntar-li si estava en contacte amb Gabriela Guillén "per veure com va el nadó".

"No us explicaré res", va repetir Eugenia, mostrant així el seu suport a l'empresària en aquests moments tan complicats. "Estem respectant les persones a qui, realment, cal preguntar-li", va afegir a continuació.

Abans de posar punt final a la seva intervenció, la germana d'Alejandra va deixar molt clar que no desitja "mai el mal a ningú". A més, ha assegurat que "es farà el que es pugui" perquè tots, inclòs Bertín Osborne, estiguin bé.

Primer pla d'Eugenia Osborne amb la cara seriosa mirant a càmera
Eugenia Osborne parla sobre la paternitat del seu pare i Gabriela | GTRES

"Desitjo que tot vagi fenomenal i que el meu pare també estigui bé, que tot estigui bé. Però per respecte a Gabriela i al meu pare no entraré en el tema".

D'aquesta manera, la filla de Bertín Osborne va deixar entreveure que, tant ella com la resta de la família, estan disposats a tenir una relació totalment normal amb Gabriela Guillén.

El 12 de juliol passat, la revista Lecturas va anunciar en exclusiva que l'artista i la uruguaiana estava esperant el seu primer fill en comú. Una notícia que no va passar gens desapercebuda.

Muntatge en primer pla de Bertín Osborne i Gabriela Guillén feliços
El fill de Bertín Osborne i Gabriela Guillén naixerà a finals d'any | GTRES, E-Noticies

I és que, des del principi, aquest embaràs no ha estat exempt de polèmiques. En gran part, generades després de les primeres declaracions de Bertín Osborne.

Tot i això, ara tot apunta que la normalitat s'ha anat instal·lant a poc a poc en aquesta coneguda família. I, després de setmanes allunyats de la polèmica, han sortit a la llum noves dades sobre l'embaràs de Gabriela Guillén.

Tal com ha transcendit, l'empresària ja està en el setè mes de gestació. Això suposa que, a finals d'any, donarà a llum el seu primer fill.