Primer pla de Gloria Camila Ortega amb el rostre seriós mirant a càmera

Gloria Camila i la darrera provocació sobre Rocío Carrasco que no pot perdonar

Gloria Camila va destapar la darrera provocació que va rebre

Gloria Camila fa mesos que està allunyada de la televisió i, des d'aleshores, la noia sembla que ha aconseguit trobar certa estabilitat a la seva vida. La filla José Ortega Cano ha optat per tenir un perfil mediàtic molt més baix, tot i que va ser fa poc més d'un mes quan la polèmica tornava a estar servida.

Gloria donava un cop a la taula i s'aventurava a destapar l'última provocació que havia rebut per part de la seva exsogra, la mare de Kiko Jiménez. Segons va explicar la noia, va rebre una fotografia de Rocío Carrasco i Fidel Albiac. Una fotografia que hauria enviat la mare de Jiménez en forma de provocació.

Gloria Camila va compartir la darrera provocació que havia patit

Encara que Gloria Camila i Kiko Jiménez van separar els seus camins fa molt de temps, les tensions entre ells mai no arriben a acabar. Segons va explicar la influencer, des de fa mesos portava rebent missatges "estranys" des de números privats, fins i tot trucades de números desconeguts.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Quan la Glòria despenjava el telèfon, no hi havia ningú a l'altra banda. Segons va assegurar a través de les seves stories, aquestes trucades venia de Cristian Suescun, germà de Sofia Suescun, actual parella de Kiko. Va ser la nit de Cap d'Any de l'any passat quan Glòria rebia una trucada que més tard va descobrir que venia d'ell.

Gloria Camila Ortega al Golden Nail Congress 2023
Gloria Camila feia pública la darrera provocació que havia rebut relacionada amb la seva germana | GTRES

Però això no quedava només allà. La provocació més gran arribava quan Gloria rebia al seu telèfon una fotografia on apareixia la seva germana Rocío Carrasco i Fidel Abiac, amb qui no manté cap mena de relació. En aquesta instantània apareixien també Kiko Jiménez i Sofia Suescun.

Segons Gloria, aquesta fotografia havia estat enviada per la mare de Kiko Jiménez i l'havia acompanyada d'un text demolidor. "Mastica i empassa".

Una provocació que, per descomptat, Gloria no pensava perdonar, per això va carregar durament a les seves xarxes socials per denunciar aquesta "obsessió" que sentien per ella. "Són molt donats a provocar, ja no només els fills, també les mares, el que no m'esperava és aquesta obsessió tan heavy que fins i tot em fa por", carregava.

La nova vida de Gloria Camila, feliç i enamorada

Al marge de tot això, la veritat és que la vida de Gloria Camila ha fet un gir de 180 graus, on sembla que l'estabilitat ha tornat a regnar a la seva vida. Abans que s'instaurés la llista de vetats de Telecinco, Gloria decidia, per compte propi, allunyar-se dels mitjans de comunicació.

Post de Gloria Camila Ortega a Instagram somrient amb la seva parella en un autobús de la Xina el 20 de juliol de 2023
Gloria Camila Ortega, molt enamorada del seu xicot David | Instagram, @gloriacamilaortega

Des de llavors, Gloria ha trobat refugi a la seva família, sobretot al seu germà, José Fernando Ortega, amb qui manté un estret vincle. Però, a més, al costat sentimental no li pot anar millor, la Glòria recuperava les esperances en l'amor amb el seu xicot David.

La jove ha compartit multitud de missatges a les seves xarxes socials on li dedica unes paraules boniques. "Creure en l'amor i deixar anar aquesta cuirassa que feia temps que feia perquè no, ja no sabia com curar les meves ferides", reflexionava.

Pel que fa a l'àmbit professional, Gloria continua immersa en el seu treball en xarxes socials com a influencer, on ha aconseguit aconseguir tot un nom i ser un gran reclam per a les marques.

La germana de Rocío Carrasco gaudeix d'aquesta nova etapa de la seva vida on ja no hi ha espai per a les polèmiques ni per als escàndols.