Primer pla de Gabriela Guillén, parella de Bertín Osborne, somrient a la càmera

Gabriela Guillén confessa el motiu pel qual va decidir seguir endavant amb l'embaràs

Gabriela Guillén ha explicat si es va plantejar avortar en algun moment

Gabriela Guillén s'ha convertit en la dona del moment amb Bertín Osborne després de conèixer-se el seu embaràs. I és que enmig del caos mediàtic, l'empresària decidia concedir una entrevista molt reveladora.

Així, explicava de primera mà com havia viscut la notícia del seu embaràs o com ho havia comunicat a la seva parella, entre altres coses.

Primer pla de Gabriela Guillén sent entrevistada a 'Así es la vida'
Gabriela Guillén decideix trencar el silenci | Mediaset

El primer que aclaria l'empresària és que se sent feliç, però també "amb les hormones força revoltes". A més, també assegurava haver-se sentit molt sola i poc acompanyada.

I fins i tot reconeixia si s'havia plantejat en algun moment la possibilitat d'avortar. "Qualsevol persona que no ho busqui, que no ho tingui planificat és una sorpresa bonica, és una benedicció de Déu, però així i tot crec que no estàvem preparats", donava a entendre.

Gabriela Guillén confessa si va arribar a plantejar-se avortar

"Ho parlem i són coses que no em ve de gust tampoc explicar-ho perquè és molt difícil, en aquells moments que ni tan sols estàs tu segura de què està passant", explicava sobre la conversa que va tenir amb Bertín.

I és que la Gabriela assegura que no estava preparada per assumir la maternitat, igual que Osborne. "Tampoc no puc parlar per ell, pels seus sentiments, parlo per mi, no n'estava segura tampoc".

De la mateixa manera, ara se'n penedeix fins i tot per haver-ho pensat. "És la millor decisió que he pres a la meva vida i no li faltarà afecte", ha dit sobre el seu nadó.

Captura d''Así es la vida' entrevistant Gabriela Guillén el 13 de juliol de 2023
Gabriela Guillén concedeix la seva primera entrevista a Telecinco | Mediaset

"Estic desitjant veure com va la meva panxa, ara estic molt il·lusionada, però no ha estat fàcil, gens fàcil per a mi i per descomptat segur que per a ell tampoc. Plantejar-se una cosa és normal".

De moment, sembla que Gabriela manté l'esperança que amb el temps les coses es vagin posant al seu lloc. "Les circumstàncies són les que són i les coses han passat així, cal acceptar-les i assimilar-les de la millor manera", assenyalava sobre això.