Muntatge de fotos de María José Campanario somrient i Jesulín d'Ubrique
GENT

María José Campanario dona una mala notícia del seu matrimoni amb Jesulín de Ubrique

María José Campanario confessa que el seu matrimoni amb Jesulín de Ubrique no és tan idíl·lic com sembla a primera vista


Encara que sempre ha estat molt discreta a l'hora de parlar sobre el seu matrimoni, María José Campanario ha trencat el seu silenci per revelar-ne una informació inesperada.

Tal com ha reconegut María José, durant els gairebé 24 anys que porta al costat de Jesulín de Ubrique, la seva relació ha passat per alguna crisi. Tot i això, aquests tràngols mai han coincidit amb la informació que ha fet pública la premsa del nostre país.

Foto de Jesulín de Ubrique i María José Campanario junts mirant a càmera

“No heu encertat mai quan s'ha parlat de crisi entre nosaltres, sempre arribaven rumors que m'era infidel. És clar que hi ha hagut crisis, però les he explicat jo”, ha confirmat María José Campanario durant la seva última intervenció telefònica amb Y ahora Sonsoles.

A més, no ha tingut objeccions a compartir amb l'audiència d'aquest programa un dels moments en què la seva relació amb Jesulín de Ubrique va passar per un petit tràngol:

“Quan me'n vaig anar a estudiar fora hi havia gent del seu entorn professional, que és força masclista, que li escalfaven el cap i a ell no li feia gràcia que estigués fora. No hi va haver crisi, però no volia que me n'anés”.

Captura de 'Y ahora Sonsoles' amb Sonsoles Ónega somrient amb una brusa blanca, una imatge de María José Campanarioioo amb un abric negre i una altra amb Jesulín d'Ubrique el 28 de maig de 2024

Tot i això, segons ha volgut aclarir a continuació María José Campanario, amb el temps “ho va acabar entenent i li va donar suport”. “És un home superintel·ligent”, ha afegit a continuació.

María José Campanario confessa que el seu matrimoni amb Jesulín de Ubrique sí que ha passat per alguna crisi

Aquest dimarts, 28 de maig, María José Campanario ha fet 46 anys. I per a l'ocasió, l'odontòloga no ha tingut cap problema a atendre la trucada que Sonsoles Ónega li ha fet des del programa.

Entre altres coses, la dona de Jesulín de Ubrique ha compartit amb l'audiència d'Antena 3 com ha celebrat aquesta data tan especial. Després d'assegurar que “tots els anys li treuen un any”, ha confirmat que “no hem fet una gran celebració”. “Hem anat a fer una passejada en família i poca cosa més”.

Demostració d?afecte entre Jesulin i la seva dona Maria Jose Campanario

A més, María José Campanario no ha tingut cap problema a parlar sobre el seu matrimoni amb Jesulín de Ubrique. Moment en què ha deixat al descobert una mala notícia: “És clar que hi ha hagut crisis, però les he explicat jo”.

No obstant això, l'odontòloga també ha volgut deixar molt clar que ara estan passant per un dels millors moments de tota la seva vida:

“Sabeu que d'aquestes coses no parlo per la seva privacitat, però estic molt feliç. Estic en un moment de la meva vida meravellós. Em trobo bé, amb els meus dies dolents, però ja era hora, ja tocava, jo crec que m'ho mereixia”.

D'una altra banda, María José Campanario no ha tingut objeccions a parlar com mai abans sobre la dura malaltia que pateix des de fa uns anys:

“La fibromiàlgia que pateixo és molt complicada i li passa a molta gent, per això vaig voler donar veu a la malaltia. Et pot portar a una depressió, és clar que sí. A mi em va portar a tancar-me i a tenir una depressió, però no vull ser exemple de res”.

A més, ha assegurat que fa poc va descobrir que era “intolerant a molts aliments que desconeixia”. Problema a què María José Campanario ja ha posat solució. "Es pot veure que estic ara molt menys inflamada que fa tres anys", ha sentenciat.

➡️ Gent

Més notícies: