Primer pla de Kiko Hernández plorant al plató de ‘Sálvame’
GENT

Telecinco pren una decisió amb Ana Rosa Quintana que deixa en xoc Kiko Hernández

Kiko Hernández s'assabenta de tots els detalls sobre el pròxim projecte audiovisual de 'la reina dels matins'

Kiko Hernández ja coneix quina és l'última decisió que Telecinco ha pres amb Ana Rosa Quintana. Després de la cancel·lació de Sálvame, tot apunta que la cadena ja ha posat en marxa el pròxim projecte audiovisual d'aquesta presentadora de televisió.

El darrer 23 de juny les portes d'aquest conegut format de La fábrica de la tele es van tancar després de 14 anys d'emissió ininterrompuda. Malgrat les bones dades d'audiència que registraven dia rere dia, els alts càrrecs de Mediaset España van optar per eliminar aquest format de la seva proposta televisiva.

Colaboradors de Sálvame
'Sálvame' s'ha acomiadat per sempre de l'audiència de Telecinco | Mediaset

Des de llavors, el programa per al qual treballava Kiko Hernández ha estat substituït per Así es la vida, un espai produït per Unicorn Content, empresa audiovisual propietat d'Ana Rosa Quintana.

Durant aquest estiu, Sandra Barneda i la resta del seu equip acompanyaran l'audiència de Telecinco cada tarda, a partir de les 15.45 hores.

Tanmateix, tot apunta que, amb el començament del nou curs escolar, la programació de la cadena patirà alguna modificació. Segons s'hi va anunciar al seu moment, Ana Rosa Quintana farà el salt a les tardes, després de 18 anys sent 'la reina dels matins'.

Ara, Kiko Hernández i els seus companys acaben d'assabentar-se de l'última decisió que ha pres Telecinco quant al nou format que està a punt d'arribar a la seva graella.

Al llarg d'aquestes setmanes s'han anat coneixent alguns detalls sobre l'estrena de TardeAR, però el que més ha cridat l'atenció és un que està directament relacionat amb Sálvame.

Kiko Hernández coneix la decisió de Telecinco: Ana Rosa ocuparà el plató de Mila Ximénez

Després de la cancel·lació de Sálvame, Kiko Hernández no s'hi ha tornat a pronunciar. Tot i això, tant ell com els seus companys han estat notícia un cop més després de l'última informació que ha sortit a la llum.

Tal com ha informat Infobae, Ana Rosa Quintana es convertirà en la nova llogatera del plató que Sálvame ha ocupat durant els últims 14 anys.

D'aquesta manera, Kiko Hernández s'ha assabentat que, a partir del setembre, la presentadora ocuparà aquest espai que va ser batejat amb el nom de Mila Ximénez després de la seva mort.

Ana Rosa Quintana amb unes ulleres blaves presentant 'El Programa de Ana Rosa'
Ana Rosa Quintana ocuparà el plató de Mila Ximénez | Mediaset

A més a més, aquest portal de notícies ha confirmat que l'equip de TardeAR ja està treballant en la decoració del plató, amb l'objectiu d'eliminar qualsevol rastre de Sálvame.

Certament, aquesta informació ha generat tota mena d'especulacions. Després de conèixer totes aquestes dades, moltes persones s'han preguntat si en aquest projecte de remodelació està previst eliminar el mural protagonitzat per la íntima amiga de Kiko Hernández.

Divendres passat, 14 de juliol, i després de la cancel·lació de Sálvame, es va emetre el darrer programa del Deluxe. Aquella nit, María Patiño i Terelu Campos van voler acomiadar-se de l'audiència amb un emotiu discurs.

Tanmateix, ara les paraules que van pronunciar les companyes de Kiko Hernández han cobrat més sentit que mai. Segons sembla, en aquell moment totes dues ja sabien que Ana Rosa Quintana ocuparia el plató.

"Volem desitjar als pròxims llogaters que siguin tan feliços com ho hem estat nosaltres treballant aquí dins", va assegurar la mare d'Alejandra Rubio.

Per la seva banda, la presentadora de Socialité va afegir que, després de sortir, "part de la nostra energia és aquí". "Us deixem la nostra energia, aprofiteu-la".

L'equip de 'Sálvame' a l'aeroport amb diversos objectes del programa
Kiko Hernández i alguns dels seus companys comencen la seva nova aventura audiovisual | GTRES

Ara, vuit de les figures més importants de Sálvame han posat rumb a Amèrica per començar amb les gravacions del seu nou projecte per a Netflix.

Entre ells hi ha Kiko Hernández, Lydia Lozano, Kiko Matamoros, Belén Esteban, Chelo García-Cortés, Víctor Sandoval i María Patiño. Tots aquests capitanejats per David Valldeperas.