Muntatge de fotos de primer pla de Belén Esteban i Gema López, totes dues amb rostre seriós
GENT

Belén Esteban defineix Gema López utilitzant tres paraules molt contundents

Belén Esteban s'ha retrobat amb Gema López i ha explicat per què segueixen en contacte després de la cancel·lació de 'Sálvame'

Belén Esteban i Gema López van separar els camins fa uns mesos, quan Telecinco les va apartar de la cadena. La periodista no va trigar a trobar un forat a Antena 3 i ara exerceix allà de presentadora de Más Espejo . Per part seva, l'ex de Jesulín d'Ubrique s'ha quedat fora de la pantalla petita, tot i que ha protagonitzat un reality a Netflix.

Belén Esteban s'ha retrobat amb Gema, ha tingut una cita especial amb ella i ha aprofitat per dir el que pensa sobre això. L'ha definit fent servir només tres paraules: “Amigues per sempre”. El que ha passat entre aquestes dues celebritats és molt curiós perquè fa uns anys tenien una relació força tensa.

Gema López era col·laboradora de DEC i es dedicava a buscar informació sobre Betlem, que pertanyia a l'univers Telecinco. Tot i això, en l'última etapa de Sálvame es van adonar que tenien moltes coses en comú i van iniciar una bonica amistat. A partir de llavors no se n'han separat, per això han tingut una cita en un conegut restaurant madrileny.

Betlem i Gema no han estat soles, els ha acompanyat Laura Fa, que va estar amb elles a Sálvame. Laura ara és a l'equip que López ha format a Antena 3 al costat de Susanna Griso. De fet, comparteixen plató amb una altra cara que va formar part del programa de Jorge Javier Vázquez: la periodista Pilar Vidal.

Captura de Belén Esteban amb un sobre de Netflix al final de Sálvese qui pugui
Belén Esteban ara triomfa a Netflix | Netflix

Gema López gaudeix d'una nova etapa

Gema sempre ha estat molt directa i ha tingut molts conflictes amb la seva companya, per això el públic tenia tants dubtes. Tot i això, la fotografia que han publicat demostra que continuen tenint contacte. Han aconseguit deixar els conflictes que tenien dins de la pantalla petita i ara es recolzen l'una a l'altra.

López guarda un bon record de la seva etapa a Sálvame, tot i que va ser un projecte delicat per a ella.

Primer pla de Gema López amb rostre indignat al plató de 'Sálvame' l'any 2020
Gema López està centrada en la nova etapa | Mediaset

ara es desenvolupa molt millor a plató

Gema s'ha envoltat de bons tertulians a Más Espejo, per exemple de Sofía Cristo. Mentrestant, a Telecinco continuen canviant la línia editorial i ara publiquen continguts més “blancs i familiars”.