Muntatge de Leonor amb rostre neutre, Letizia mirant de banda seriosa i un emoji sorprès
GENT

Leonor se salta les regles de Letícia i els seus guardaespatlles passen a l'acció

La princesa Leonor no ha complert una de les normes més importants de la seva mare: no cridar l'atenció

La princesa Leonor ha esdevingut el centre de totes les mirades després de saltar-se una de les regles més importants per a la reina Letícia. Tal com han assegurat al plató de Fiesta, els seus guardaespatlles van haver de passar a l'acció durant la seva primera sortida nocturna.

Des que Felip VI i la seva dona van pujar al tron espanyol, tots dos van optar per deslligar la casa reial de la polèmica. Tant és així que, després de l'abdicació de Joan Carles I, els monarques actuals han intentat portar una vida exemplar.

Ara bé, alguns membres de la família no han sabut adaptar-se a aquest estil de vida tant com els hagués agradat. Entre ells, hi ha els cosins de Leonor: Victòria Federica i Froilà.

Felip VI, la reina Letizia i la infanta Sofia aplaudint la princesa Elionor dempeus el dia de la jura de la Constitució
Leonor i la seva família sempre han intentat portar una vida allunyada de la polèmica | GTRES

Més d'una vegada, els fills de la infanta Elena han revolucionat la premsa social espanyola després de protagonitzar alguna notícia relacionada amb les seves sortides nocturnes. Però ara la princesa d'Astúries no ha aconseguit passar desapercebuda durant la seva primera festa amb amics.

Fins ara, no havia transcendit a la premsa cap informació relacionada amb el lleure nocturn de Leonor. Tanmateix, després de la seva majoria d'edat, Fiesta ha revelat tots els detalls sobre la primera sortida de la futura reina d'Espanya.

Leonor crida l'atenció durant la seva primera sortida nocturna: el local estava "a rebentar de seguretat"

Leonor i la seva família sempre han intentat no cridar excessivament l'atenció, sobretot, en temes relacionats amb la vida nocturna. Tanmateix, l'última reunió social de la princesa no ha passat desapercebuda per als mitjans de comunicació espanyols.

Tal com han assegurat des de Fiesta, la futura reina ha abandonat les instal·lacions de l'Acadèmia Militar de Saragossa per viatjar a Madrid. Aprofitant un permís pel pont del desembre, la noia ha decidit tornar a La Zarzuela per passar uns dies amb els seus éssers estimats.

Moment que Leonor també ha aprofitat per sortir de festa amb alguns amics. Segons ha revelat Miriam Muñoz, reportera del programa presentat per Emma García, aquesta sortida nocturna es va produir el darrer 1 de desembre.

Emma García presentant 'Fiesta', el programa de Telecinco, amb rostre seriós
El programa d'Emma García revela tots els detalls de la primera sortida nocturna de Leonor | Mediaset

A més, la comunicadora ha compartit amb l'audiència de Telecinco algunes dades sobre aquesta reunió social. Leonor va anar amb vuit amics a la sala Fitz, una exclusiva discoteca de la capital.

Per accedir al local, tant la princesa com la resta dels seus acompanyants no van utilitzar la porta principal. "Ho va fer per una que connecta la sala amb un hotel que hi ha al costat", ha assegurat Miriam Muñoz.

Com es podia esperar, es van prendre totes les mesures de seguretat necessàries. Tant és així que Leonor i els seus acompanyants van poder gaudir durant la nit d'una llotja situada a sobre del DJ.

D'aquesta manera, van aconseguir complir una de les normes més importants de la monarquia espanyola: la discreció. No obstant això, el gran desplegament de guardaespatlles va aconseguir l'efecte contrari. "Estava a rebentar de seguretat", han confirmat des del plató de Fiesta.

Primer pla de la princesa Leonor somrient amb els cabells recollits
Els guardaespatlles de Leonor van estar molt pendents d'ella durant tota la nit | Europa Press

Una altra de les curiositats que ha revelat la companya d'Emma García ha estat el que van beure Leonor i els seus amics durant la nit. Mentre gaudien de la música del local, el grup d'amics va prendre "vodka amb un refresc de llimona" per refrescar-se.

Una informació que n'ha deixat més d'un amb la boca oberta. De fet, Luis Rollán no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de fer-ne una petita broma. "Això van ser els seus amics, la meva princesa va prendre un suc de pinya, segur".

Després de conèixer tots els detalls sobre la primera sortida nocturna de la princesa Leonor, la presentadora de Fiesta ha volgut compartir la seva opinió personal. "M'alegra molt saber que pot fer vida normal dins del que és", ha assegurat Emma García.