Muntatge d'una imatge de Gema López seria amb una foto del seu exmarit, Antonio Pardo i la seva mare
GENT

Gema López reacciona després de descobrir què passa amb Antonio Pardo, pare de la seva filla

Gema López té molt bona relació amb el seu exmarit i ha quedat demostrat amb el darrer gest que ha tingut

Gema López es va separar del pare de la seva filla el 2018, però mai no ha parlat obertament d'aquesta notícia. Ell es diu Antonio Pardo, és director de teatre, té 55 anys i està passant un moment delicat. Acaba d'acomiadar-se de la seva mare, és a dir, de l'exsogra de Gema López, i la periodista ja ha reaccionat.

Gema López ha reaccionat a aquesta trista última hora publicant un missatge al compte d'Instagram. Antonio Pardo ha anunciat el que estava passant a través de les xarxes socials i Gema li ha posat un cor trencat. “Bon viaje, mare”, ha escrit la presentadora de Más Espejo, la secció de cor de Espejo Público.

Plànol curt de Gema López amb rostre d'enuig asseguda al plató de 'Sálvame'
Gema López és molt reservada amb la seva vida privada | Mediaset

La Gema i l'Antonio tenen una filla en comú de 16 anys i sempre han gaudit d'una relació estreta. Tot i que fa un temps que estan separats, mai no han perdut el contacte ni han fet públic el motiu de la seva ruptura. López coneix perfectament com funciona la premsa del cor i sap què ha de fer per passar inadvertida.

Gema ha fet una excepció reaccionant a la pèrdua de la seva exsogra per tenir un gest amb el pare de la seva filla. La jove es diu Nadia i té un compte d'Instagram tancat.

Gema López i altres famosos donen suport a Antonio Pardo

Antonio Pardo treballa darrere de les càmeres, però també és una cara coneguda al món de l'entreteniment. Tant és així que Ricardo Rodríguez, marit de María Patiño, s'hi ha posat en contacte. Ricardo és actor de professió i li ha enviat un missatge en descobrir que havia mort la seva mare.

“Ho sento el meu bro. Una abraçada enorme i molta força, ànim”, ha escrit exactament. Recordem que Maria Patiño i Gema són íntimes amigues, per això Ricardo i Antonio tenen una relació tan especial.

Primer pla de Gema López amb rostre seriós al plató de 'Sálvame' l'any 2022
Gema López mai no parla del seu exmarit | Mediaset

López va estar amb el seu exmarit durant 15 anys i ara mateix gaudeixen d'un contacte estret. Mai no han tingut problemes públicament i la periodista sempre n'ha intentat parlar a la televisió. Sap que prefereix estar en un segon pla, per això ha cridat tant l'atenció el moviment que ha tingut en compartir la pèrdua de sa mare.